To Avatar i Pandora verden
Vi glæder os til at gense Neytiri!© 20th Century Studios, TSG Entertainment, Lightstorm Entertainment

Efter 11 års ventetid skal vi igen et smut tilbage i Pandora-land

De blå kæmper er nu 100% færdige med indspilningen af Avatar 2

28. september 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Det er 11 (!) år siden, vi første gang stiftede bekendtskab med den mystiske planet Pandora og dens kæmpestore, blå beboere, og siden da har vi ventet på at besøge planeten igen.

Endelig kan vi se frem til at mødes med vores Na'vi-venner i Pandora-land igen, for Avatar-instruktøren, James Cameron, har netop udmeldt, at Avatar 2 er 100 procent færdigindspillet.

Lang ventetid

James Cameron sagde allerede fra udgivelsen af Avatar 1, at hvis filmen blev en succes, ville der komme to efterfølgere. Det kan det vist roligt siges, at den blev – I 2010 satte Avatar rekord som den bedst indtjenende film nogensinde (du ved, bare små 2.782 billioner dollars)! Så der var ingen tvivl om, at James Cameron måtte tilbage i arbejdstøjet, og allerede i 2013 tog filmholdet tilbage til New Zealand og begyndte at filme Avatar 2

Avatar 2 skulle have haft premiere i 2021, men grundet den verdensomspændende pandemi mistede holdet hele fire måneders filmning, og var derfor nødsaget til at rykke premieren til 16. december 2022. Men altså, vi har ventet i 11 år nu, så det går nok lige, at vi skal vente endnu et år. 

Avatar 3 er også lige på trapperne

Men hvad skal vi med to film, når vi kan få hele tre film? Nok bliver Avatar 2 forsinket, men den udskudte deadline har gjort, at filmholdet har kunnet arbejde på Avatar 3. James Cameron siger: “Vi er 100 procent færdige med Avatar 2, og vi er 95 procent færdige med Avatar 3”. Avatar 3 er planlagt til at udkomme i 2024, og vi kan slet ikke vente med at få endnu mere skærmtid med vores store, mystiske, blå alien-venner. 

Kilde: Independent.co.uk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.