Kage forklædt som taske
Hvordan er det muligt at bage en kage, der ligner en taske så meget?!© Netflix

Elsker du søde sager og kager? Så skal du helt sikkert se Netflixs nye, vilde kageprogram

Kan du gætte, hvilke ting der i virkeligheden er kage i forklædning?

29. marts 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Vær parat til at lade mundvandet løbe. 

Den 18. marts 2022 udkom nemlig otte afsnit af Netflixs nye show Is It Cake?, hvor nogle af verdens mest talentfulde konditorer dyster mod hinanden for at finde ud af, hvem der er bedst til at bage kager, som ligner ægte ting fra den virkelige verden. 

Er det ægte, eller er det kage? 

Der er hård konkurence blandt de dygtige deltagere, som skal forsøge at bage så realistiske kager, at ikke engang det knivskarpe dommerpanel kan se, hvilke ting, der er ægte, og hvilke ting, der i virkeligheden er en lækker spiselig kage. 

I hvert afsnit står deltagerne overfor nye udfordringer. De skal nemlig bage kager, som ligner alt fra sneakers til fastfood — ja, sågar til kasseapparater, vildt! 

Kageforklædt som sneakers
Hvilken sko tror du i virkeligeheden er en lækker kage? © Netflix/Patrick Wymore

Hver en detalje tæller 

Det er virkelig imponerende, hvordan deltagerne kan lave selv den mindste detalje ud af fondant, glasur og frugtfarve, så kagerne kommer til at ligne hverdagsgenstandende på en prik. 

Vi bliver helt lækkersultne af at følge med i deltagernes kagekunst, og vi gad især godt sætte tænderne i denne lækre burger... Nej kage... Nej burger? (okay, begge dele lyder faktisk ret lækkert). 

Burger forklædt som kage
Havde du gætte på, at denne burger i virkeligheden var en kage? © Netflix

Se Is It Cake på Netflix 

Vi undskylder på forhånd, hvis du er blevet lidt lækkersulten nu. Men vi kan trøste dig med, at du ikke er længere fra en lækker (kage)oplevelse end et abonnement på Netflix. 

Og hvem ved, måske bliver du selv inspireret til at give dig i kast med kagerullen og håndmikseren.