Bare elvira
Bare Elvira er en helt ny reportageserie.

Nu kan du snart komme helt tæt på Elvira Pitzner i spritny serie

Skal du se med, når serien har premiere?

13. maj 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

Elvira Pitzner har senest været tv-aktuel i serien Diamantfamilien sammen med resten af familien. Nu står hun på egne ben som stjernen i sin helt egen reportageserie Bare Elvira

Her kommer seerne helt tæt på Elvira i den mest omvæltende og udfordrende periode i hendes liv. Og det byder naturligvis på både drama, kærlighed, karriere – og ikke mindst luksus. 

Bare Elvira

Som datter af den danske diamantdronning Katerina Pitzner kan mange måske fristes til at tro, at hun er født med en guldske i munden. Men Elvira er ikke en forkælet overklassedatter. Hun er en benhård businesskvinde med store ambitioner for fremtiden og karrieren, der i en alder af blot 22 år har sat sig i direktørstolen i sit eget liv og skabt sig et navn. Bare ved at være Elvira.

Voksenlivet, valg og store konsekvenser

Elvira Pitzner fortæller: “Seerne kan forvente at se en selvstændig Elvira, der på egen hånd tager nogle beslutninger, der har store konsekvenser for mit liv fremover. Jeg glæder mig til at tage seerne med på en rejse gennem nogle af de mest kaotiske, men også fantastiske måneder i mit liv, hvor jeg på den hårde måde har stiftet bekendtskab med voksenlivet og alle de glæder og udfordringer, der følger med.”

Bare Elvira har premiere på Dplay på søndag 17. maj 2020.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.