Viaplay komedieserie Kald mig far
Glæd dig til Viaplays nye komedieserie. © Viaplay/Christian Geisnæs

Emils bedste ven Viktor bliver kærester med hans mor i Viaplays nye komedieserie

Et venskab sættes for alvor på prøve

16. august 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Forestil dig et rigtig godt venskab, hvor I laver alting sammen, og hvor alt er lige, som det skal være. Lige indtil din ven bliver kærester med din mor... Hvad ville du så gøre?

For den konfliktsky Emil bliver det mere end et hypotetisk spørgsmål, da han opdager, at hans bedste ven, den selvsikre Viktor, er begyndt at date hans mor, Helle.

Herfra vendes det hele på hovedet, når venskabet, som drengene kendte det, for alvor sættes på prøve – for hvordan håndterer du lige sådan en nyhed? 

Det kan du se frem til at finde ud af i Viaplays nye serie Kald mig far. Holdet bag serien er i skrivende stund netop færdige med alle optagelserne – og vi på redaktionen glæder os! 

Bedste venner i virkeligheden

De to bedste venner Emil og Viktor bliver spillet af skuespillerne Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, som faktisk også er bedste venner i virkeligheden. Det er dem, der i første omgang kom på idéen til Kald mig far – og de glæder sig meget til at føre projektet ud i livet. 

“Det en kæmpe lykke at kunne lave et projekt som det her sammen med min allerbedste ven. Jeg glæder mig helt vildt”, siger hovedrolleindehaver Alex Høgh Andersen.

Magnus Haugaard fortæller, at idéen til projektet udsprang af de to venners kærlighed til hinanden. En følelse, som de forsøgte at bringe med igennem hele forløbet. 

Viaplay komedieserie Kald mig far
Serien har premiere på Viaplay i 2023. © Viaplay/Christian Geisnæs

Mere end blot en serie

Produktionen bag Kald mig far ønsker at skabe mere end blot en serie, du kan stene til i sofaen.

Instruktør Christian Dyekjær fortæller: “Det er min vision at skabe en moderne komedieserie, der emmer af visuelt og fortællermæssigt overskud. En serie, der både vil underholde og samtidigt handler om noget så væsentligt, som hvordan vi i 2022 behandler hinanden og vores fælles klode”. Og så kan vi da ikke andet end at glæde os! 

Der er altså lagt op til den helt store seer-oplevelse, når den moderne komedieserie ruller over skærmen.  

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort 

Kald mig far er en Viaplay Original, og serien udkommer i seks afsnit. Den præcis dato for premieren er ikke offentliggjort, men den er forventet i 2023, så vi må (desværre) vente i spænding lidt endnu.