Emily in Paris Emily og Camille
Venskaber opstår i Paris – men der er også hemmeligheder mellem Camille og Emily.© Jax Media, MTV Studios

Her er serien, du skal se, hvis du er vild med Sex and the City

Det tyder på, at vi godt kan glæde os til en sæson 2

5. oktober 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

New York er byttet om med en anden sexet by, og Carrie er byttet om med en anden smuk og intelligent kvinde, men ellers kan vi sagtens se lighederne mellem den ikoniske serie Sex and the City og Netflixs nye komediedramaserie Emily in Paris

Emily in Paris

Serien handler om Emily Cooper, der flytter fra Chicago til Paris for at følge sin karrieredrøm. Hun har nemlig fået muligheden for at arbejde hos et fransk marketingfirma, hvor hun skal hjælpe med at se på opgaverne fra et amerikansk perspektiv. 

Udfordringen er, at Emilys nye, franske kolleger slet ikke er interesserede i at gøre tingene anderledes. Eller at snakke engelsk med Emily – hun har ikke lige fået lært at tale fransk, og det giver hende ikke ligefrem point i bogen hos de fine franskmænd.

Fransk flirt og nye venskaber

Samtidig med at Emily prøver at gøre et godt indtryk på sit nye arbejde, forsøger hun også at lære den franske kultur at kende (her starter arbejdsdagen altså først klokken 10.30, og etagerne i et boligbyggeri hedder ikke det samme som i Chicago).

Hun kastes også ud i at tyde franske mænds flirteri, oplever datingkulturen i Paris og får venskaber som tilflytter i en helt ny by. Alt dette skal naturligvis deles på hendes Instagramprofil, som har fået navnet @EmilyInParis. 

Emily in Paris
Emily Cooper er hovedpersonen i Emily in Paris.© Jax Media, MTV Studios

Kommer der en sæson 2 af Emily in Paris?

Netflix har endnu ikke offentliggjort, om vi kan glæde os til en sæson 2 af Emily in Paris, men skaberne bag har i et interview med OprahMag fortalt: 

“I sæson 2 vil hun være mere en del af den verden, hun bor i. Hun være mere en beboer i byen. Hun vil have fødderne på jorden lidt mere. Hun lever et liv der.” 

Derudover har skuespiller Lily Collins, der spiller rollen som Emily, i et interview med Vanity Fair sagt: “Jeg ville elske at kunne vende tilbage til Paris og lave en ny sæson.”

Med opbakning fra både skaberne af serien og seriens hovedperson tyder meget derfor på, at vi godt kan se frem til en ny sæson fyldt med kærlighed, dating, venskaber og krævende jobsituationer i charmerende Paris. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.