Emily in Paris sæson 2
Ingen grund til at pakke kufferterne, Emily – du bliver i Paris!© Carole Bethuel, Netflix

Emily må blive i Paris lidt endnu – Netflix forlænger serien med 2. sæson

Vi fornemmer trekantsdrama i luften!

12. november 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Find din baret-hue frem, hent champagnen fra køleren, og gør dig klar til endnu engang at sukke højlydt over vores franske yndlings eye-candy: Netflix har netop annonceret, at Emily in Paris vender tilbage med en sæson 2!

I første sæson mødte vi den søde, sjove og modige Emily, der blev sendt til Paris for at hjælpe et luksusfirma med deres marketingsstrategier. På vejen møder hun dog un petit problem eller to – deriblandt en umådelig flot underbo, en magtsyg chef og et forsvundet ur til flere millioner kroner!

Emily og Gabriel i Emily in Paris
Vi ville ønske, at vores underbo lignede Gabriel bare en lille smule.© Stephanie Branchu, Netflix

Fornyet på den sejeste måde

Netflix annoncerede nyheden om anden sæson på den vildeste måde.

De sendte nemlig en fiktiv pressemeddelelse fra Emilys franske arbejdsplads, Savoir, skrevet af hendes chef Sylvie, hvor der stod: 

“På trods af sin alt for selvsikre måde og manglende tidligere erfaring inden for markedsføring af luksusvarer, har hun ikke desto mindre formået at charmere nogle af vores kunder i løbet af sin korte tid på Savoir. Kald det en ny chance eller amerikansk opfindsomhed – jeg tror mest på førstnævnte – hendes reultater er imponerende. Vi elsker at have Emily i Paris! Men lad hende ikke vide det”. 

Pressemeddelelsen fra Savoir.
Den fiktive pressemeddelelse fra Savoir.© Netflix

Hvad giver Emily + Camille + Gabriel? Problemer!

Da vi forlod Emily i Paris sidst, stod hun i lidt af en kattepine. 

Gabriel og Camille var gået fra hinanden, og Gabriel og Emily fik endelig forløsning for den seksuelle spænding, der havde været mellem dem, siden første gang, Emily troede, hun boede på hans etage (eller troede hun virkelig det? Skulle hun ikke bare lige tjekke den flotte kok ud? Vi bebrejder hende ikke for noget af det!). 

Men i mellemtiden var Emily blevet gode veninder med Camille – som i rigtig gode veninder! 

Hvad ville I gøre? Vælge veninden eller fyren? Et klassisk, men svært spørgsmål!

Vi er sikre på, at vi i sæson 2 kommer til at se meget mere til Emilys svære beslutning mellem très beau Gabriel og søde Camille! Vi kan ikke vente med at se, hvordan hun redder sig ud af det trekantsdrama.

Serien har endnu ingen premiere-dato, så vi vil bare sidde utålmodigt og opdaterer vores Netflix hjemmeskærm hvert eneste minut til serien lander!

Kilde: Ew.com

 Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.