The Kissing Booth 3
Vi kan ikke vente til, vi igen skal hænge ud med vores skærm-venner.© Marcos Cruz/Netflix

Endelig er den her: Her er premieredatoen for Kissing Booth 3

Ryd kalenderen: Nu kan vi omsider afsløre den længe ventede dato!

28. april 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Kalder alle Jacob Elordi(s sixpack) fans, Noelle-heppere og alle jer derimellem: Smid popcornene i mikroen og saml alle dine venner, for nu skal vi sige endeligt farvel til vores venner i kysseboden, når den tredje og sidste film om Noah, Elle, Marco, Lee og alle de andre ENDELIG rammer vores Netflix denne somer!

The Kissing Booth 3 har nemlig fået en udgivelsesdato, men i stedet for bare at fortælle os datoen, valgte Joey King og Joel Courtney at lave en lille gåde for udgivelsesdatoen: Men bare rolig, vi har knækket koden for dig!

Churros afslører premiere-datoen 

Vennerne samledes for at se en særlig scene fra den nye film, hvor Joel fortæller Joey, at han: “blev så begejstret, at jeg spiste 11 churros” – hmm? Det var da en lidt ligegyldig information? Troede vi! For derefter kigger Joey stift ind i kameraet og gentager langsomt: “8. 11!”, og det betyder simpelthen, at den sidste del af Kissing Booth-serien får premiere på Netflix den 11. august (og bare rolig, Netflix har bekræftet vores spådom)! Blev vores sommer lige lidt federe? Ja, det gjorde den vist!

Hvad mon vennerne skal lave sammen den sidste sommer, inden de tager afsted på college? Vi må være tålmodige og vente at se! 

Hvis du endnu ikke har set traileren til tredje og sidste film, kan du se den lige her

Kilde: Screenrant.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.