Anja og Viktor
© Det Danske Filminstitut, Regner Grasten Film, TV2 Danmark

Endelig! Nu vender ‘Kærlighed ved første hik’ tilbage

Er du klar til at høre Robert Hansen synge?

24. oktober 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Som børn og teenagere var vi ret tossede med Kærlighed ved første hik – vi ville gerne have en kæk page ligesom Anja, og der var i hvert fald et par stykker, der stæsede ned til købmanden for at spørge efter ‘kardonger’ – stakkels købmand...

Den originale Kærlighed ved første hik udkom i 1999 og var en kæmpesucces, hvilket blev til yderligere fire film med Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke i hovedrollerne, og vi så selvfølgelig dem alle!

Nu kommer der endnu en udgave af Kærlighed ved første hik – denne gang i form af en musical. 20. september 2018 vil Kærlighed ved første hik genopstå på de skrå brædder i Tivolis Koncertsal, hvorefter holdet tager på turné rundt i hele landet. 

Vi har dog ikke fortalt jer det bedste endnu: Musicalen bliver med de originale skuespillere!
Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke er tilbage som Viktor og Anja, og vi kommer også til at se Joachim Knop og Karl Bille i deres roller som smarte Peter og sjove Thorkild. Hurra!

Kærlighed ved første hik – the musical vil udspille sig på to tidsplaner: Det ene er i 1999, hvor det hele begyndte, og nu i år 2017, hvor Anja har forladt Viktor (WHAT?!), og han gennemgår en midtvejskrise.

Ifølge forestillingens executive kreative producent, Thomas Langkjær, bliver det en musical med et veloplagt ensemble, masser af fede kærlighedssange – og selvfølgelig masser af romantik i bedste Kærlighed fra første hik-stil.

Hvis du er lige så hooked på at se denne musical, som vi er, så tag dine veninder under armen, og køb biletter. De kan købes fra 27. oktober (om tre dage!) klokken 10.

Kilde: Realityportalen.dk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.