Mila Kunis | to pistoler
© Youtube: Movieclips Trailers - The Spy Who Dumped Me

Er du klar til en James Bond-inspireret film med en badass, kvindelig hovedrolle?

Kvinder, der sparker røv – og lækre mænd. Ja tak!

22. marts 2018 af Amalie Kjær Boel

Er du klar til en spionfilm med kvindelige hovedroller? Den virker så badass, at du simpelthen bliver nødt til at se den! For vi kan seriøst ikke få vores arme ned over traileren til The Spy Who Dumped Me.

Bedre end James Bond?

Mila Kunis og Kate McKinnon spiller bedste veninder i denne hæsblæsende, action-fyldte film. Efter Audrey (Mila Kunis) bliver dumpet af sin ekskæreste (Justin Theroux) bliver hun pludselig tvunget på fulgt, da det viser sig, at hendes eks er en spion. Kate McKinnon bliver til Kunis' følgesvend, og sammen prøver de at overleve, hvad end de møder på deres vej – inklusive at prøve at skifte gear.

Traileren ligner og lyder som en Bond-film – bare med to lækre babes i stedet for den lækre Bond-mand, Daniel Craig. Vi ved vist godt, hvad vi skal start august – vi skal i biografen og se den. Så invitér en veninde med på en biograftur, hvor I med god samvittighed får trænet lattermusklerne og får savlet over alle de super sprøde mænd!

Stjernespækket film

Ikke nok med at Kate McKinnon og Mila Kunis (som er gift med Ashton Kutcher) er med. Så er Justin Theroux også med (jaja, ham som ikke længere er gift med Jennifer Aniston). Og et godt nyt til alle Outlander-fans (som jo er en af de bedste serier på Viaplay), der bare elsker Sam Heughan – han er også med. Godt nok ikke i kilt, men han er stadig en rigtig sprød hapser!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori