13 reasons why | Døde piger lyver ikke | Hannah Baker
© July Moon Productions, Kicked to the Curb Productions, Anonymous Content, Paramount Television

Er du klar til sæson 2 af Døde piger lyver ikke? Traileren vil få dig til at længes efter mere

Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser traileren

9. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Hvis du er lige så besat af Døde piger lyver ikke, har vi her den længe ventede trailer til dig. Der går heller ikke særlig længe, før du har mulighed for at finde sæson to på Netflix. Den kan du nemlig finde fra 18. maj – hvilket betyder meget mindre sol for alle os... 

Drama, drama og endnu mere drama

Det er ikke til at vide helt præcist, hvad sæson to kommer til at byde på, men en ting er helt sikker! Efter den hæsblæsende sæson et kan vi vist roligt forvente masser af drama – og de konsekvenser efter (SPOILER) Hannahs død. For er der nogen, der kommer til at stå til ansvar for, hvad der er sket? Og hvordan kommer Hannah til at være en del af den nye sæson, nu når hun er død? Vi kan ikke vente med at finde ud af, hvad der kommer til at ske! 

Traileren til Døde piger lyver ikke sæson 2

Vi har flere spørgsmål efter at have set den nye trailer: Hvad betyder det, at Hannah ikke var den eneste? Hvad vil der ske med Jessica, Bryce og Alex? Og hvad dælen laver Clay med den pistol? 

Vi er begyndt at tælle ned til, at det endelig bliver 18. maj. Du vil formentlig gøre det samme, når du har set den neglebidende trailer!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.