Den nye serie The Head på Viaplay
Vi skal helt klart se denne nye serie på Viaplay.© Viaplay

Er du klar til at rejse mod Sydpolen? En morder er på fri fod i ny gyserserie

Og der er danske skuespillere i hovedrollerne!

12. november 2020 af Henny Müller Dahl

Savner du en ny gyserserie at gå i gang med? Og kunne du ovenikøbet godt tænke dig at se en med danske skuespillere i hovedrollerne? 

Så er der virkelig gode nyheder til dig, for snart får den internationale Viaplay Original-produktion The Head nemlig premiere – en serie med danske Alexandre Willaume og Laura Bach i hovedrollerne. 

Hæsblæsende gyser på Sydpolen 

The Head handler om en forskergruppe, der rejser til Sydpolen for at forske i klimaforandringer. Den mørke vinter står for døren, og mange af forskerne vælger at blive på forskningsbasen – selvom vinter på Sydpolen betyder ekstreme vejrforhold, der er lidt (okay, meget) farligere end det sjaskede decembervejr, som de fleste af os ellers kender til herhjemme. 

Men da officeren Johan berg (Alexandre Willaume) senere vender tilbage til forskningsbasen, er nogle af forskerne døde, mens andre, heriblandt hans kone Annika (Laura Bach), er forsvundne. Officeren formoder hurtigt, at en morder er på spil, og han må alliere sig med en ung læge ved navn Maggie, der tilsyneladende er den eneste overlevende – eller er hun? 

Et internationalt samarbejde 

The Head er produceret af The Mediapro Studio i samarbejde med Hulu Japan og HBO Asia, og her i Norden vil den kunne ses på Viaplay. Serien vil bestå af seks episoder, der er optaget i Island og på Tenerife (ikke helt, hvad vi forbinder med Sydpolen, men vi køber den). 

Synes du (ligesom os), at det uhyggelige Sydpolseventyr lyder enormt spændende, skal du heldigvis ikke vente særlig længe, før du kan dykke ned i spændingen. Den nye Viaplay serie får premiere den 6. december, og indtil da kan du herunder se traileren, som netop er offentliggjort. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.