Big Little Lies | Reese Witherspoon | Shailene Woodley
© Blossom Films, David E. Kelley Productions, Pacific Standard

Er du klar til endnu en sæson af Big Little Lies? Her er alle de saftige detaljer om sæson 2

Vi ved godt, at der er et år til, men vi kan bare ikke vente!

19. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Hvis du ikke liiige har fået fulgt med det sidste års tid, kan det være, at du ikke har hørt om den prisbelønnede serie Big Little Lies. Hvis du bare ikke kan huske, hvad det nu lige var, den handlede om, har du her et kort resume. 

Serien er baseret på en bog ved samme navn (skrevet af Liane Moriarty). I serien følger vi de tre hovedpersoner, Madeline (Reese Witherspoon), Celeste (Nicole Kidman) og Jane (Shailene Woodley), i byen Monterey, hvor politiet er i gang med at undersøge et mord – og det er virkeligt spændende!

HBO annoncerede sidste år, at den prisbelønnede serie ville vende tilbage igen. Så her har du de syv saftige detaljer, vi indtil videre ved om sæson to af Big Little Lies

1. Meryl Streep skal spille Alexander Skarsgårds mor 

Vi lægger ud med den måske allerbedste nyhed til alle os Meryl Streep-fans! Hun blev nemlig en del af serien tilbage i starten af året. Her fik hun tildelt rollen som Mary Louise Wright, moren til Perry Wright (Alexander Skarsgård). Uden at komme med nogle spoilers fra den første sæson, kan vi sige, at hendes job bliver at bekymre sig for sine børnebørn, og at hun kommer til Monterey for at se, om alt er, som det skal – og virker til. 

2. Der er en ny instruktør tilknyttet

Sæson et blev instrueret af instruktøren Jean-Marc Vallée, men han er ikke tilknyttet sæson to, eftersom han havde travlt. Det har Reese Witherspoon udtalt (der er producent på serien sammen med Nicole Kidman). 

Sæson to vil derfor blive instrueret af den prisbelønnede, kvindelige instruktør Andrea Arnold. Hun har lidt af et imponerende CV med hele to anmelderroste serier – nemlig I Love Dick og Transparent

3. Kvinderne vender tilbage

Både Laura Dern, Zoë Kravitz, Shailene Woodley og selvfølgelig Reese Witherspoon og Nicole Kidman vender tilbage i sæson to. Det har de fleste af dem fortalt gennem deres Instagram-profiler. Så det betyder forhåbentlig endnu mere drama og mysterier til os – ja, tak! 

4. Samme forfatter som sæson et 

Sæson et af Big Little Lies er baseret på bogen af samme navn, der er skrevet af Liane Moriarty. Der er dog ikke så mange der ved, hun faktisk skrev en toer. Den blev dog aldrig udgivet. Sæson to vil være baseret på denne efterfølger, og derfor vil Liane Moriarty også være en del af den nye sæson. En anden, der vender tilbage, er David E. Kelley, som er forfatter på serien – og som også vil skrive episoderne til sæson to. 

5. Ikke 2018, muligvis 2019

Casey Bloys, som er en af chefterne på HBO, har udtalt at sæson to er skemalagt til at få premiere i 2019. Det har den, da optagelserne først startede i foråret 2018 – og den vil derfor ikke have premiere dette år. Indtil da kan vi håbe på, at Reese Witherspoon, Nicole Kidman og de andre skuespiller måske vil dele flere billeder med os på deres Instagram-profiler. 

6. Mere Bonnie 

Vi vil komme til at møde Bonnies (Zoë Kravitz) forældre, Elizabeth og Martin Howard. Bonnie har fulgt sin mors fodspor i forhold til hendes passion for det naturlige og det spirituelle. Dog vil det vise sig, at hendes mor, Elizabeth, ikke er så sød, som alle tror, da hun er kontrollerende og voldelig. Hendes far, Martin, har taget afstand til Bonnie, men en familiekrise tvinger ham til at se sandheden i øjenene. 

Vi vil derfor få meget mere at vide om Bonnies fortid og konsekvenserne af hendes opdragelse. 

7. En ny lækker mand flytter til byen 

Det er stadig uvist, om lækre Alexander Skarsgård på en eller anden måde vender tilbage – vi lever dog i håbet! HBO har offentliggjort, at søde Douglas Smith (der er kendt fra The Alienist) vil have en stor rolle i den kommende sæson. Han skal spille den nye karakter Corey Brockfield, der er surfer, biolog og kollega til Jane (Shailene Woodley). Indtil sæson to ruller over skærmen, vil vi savle lidt over ham, og gøre os mentalt forberedte på en dramafyldt sæson! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.