Børnene i Stranger Things
© 21 Laps Entertainment, Monkey Massacre, Netflix

Er du klar til sæson 3 af Stranger Things? Her er alt, du skal vide om den nye sæson

Sæt kryds i kalenderen, for Stranger Things vender tilbage i 2019

4. januar 2019 af Amalie Kjær Boel

Kom du også til at bingewatche Netflix-serien Stranger Things over en meget kort periode, og glæder du dig – ligesom os – til at sæson 3 får premiere? 

Selvom der stadig er omkring et halvt år til, har skaberne bag serien og skuespillerne været ude at snakke om den kommende sæson. Og vi kan ikke lade være med at sidde at klappe i hænderne – for måske bliver det faktisk den bedste sæson! Vi har her samlet otte ting, du skal vide om den kommende sæson. 

1. Sæson 3 vil blive endnu mere creepy

Hvis sæson 2 af Stranger Things var uhyggelig, så kan vi kun forberede os på endnu mere uhygge og scener, der er creepy. Ifølge et interview med en af producerne på serien bliver sæson 3 endnu større og endnu mere uhyggelig. 

Men selvom den kommende sæson vil have sine creepy øjeblikke, vil den også være sød og varm. Så mon ikke, at vi også kommer til at smile og ikke kun sidde og bide negle og gemme os bag puderne i sofaen? 

2. Uma Thurman og Ethan Hawkes datter spiller en ny rolle

Hvis du ikke er helt sikker på, hvem de er, så kan vi fortælle dig, at Uma Thurman er kendt for sin rolle i filmen Kill Bill. Ethan Hawke er kendt for sin rolle overfor Angelina Jolie i filmen Taking Lives

De har sammen datteren Maya Thurman-Hawke, som har fået en rolle i den nye sæson. Ifølge Variety skal hun spille en alternativ pige, der keder sig på sit arbejde. Hun søger spænding i sit liv, men hun vil også afsløre en mørk hemmelighed i Hawkins. Vi kan slet ikke vente! 

3. Børnene er stadig kærester – indtil videre

Ifølge et interview med en af seriens producere, Levy, er børnene stadig kærester. Eleven og Mike are still going strong, og deres forhold fortsætter ligesom Mad Max og Lucas'. 

Men hav lige i mente, at børnene kun er 13 til 14 år. Så hvad betyder kærlighed egentlig i den alder? Det vildeste, vi skal forberede os på, er nok nogle tantekys, og at de holder i hånd. Cute!

4. Sæson 3 vil foregå om sommeren

Produceren Levy fortalte også tilbage i marts, at sæson 3 vil foregå et år efter afslutningen i sæson 2. Så den vil foregå i sommeren 1985. Det kan være, at det årstal ikke siger dig noget, men filmen Back to the Future er faktisk fra dette årstal. Kan det betyde, at der vil komme nogle referencer til den? Vi krydser fingre for, at der kommer endnu flere gode 80’er-sange med i den kommende sæson. 

5. Forbered dig på endnu flere skønne scener med Steve

Hvis du, ligesom os, også var ret vild med Steve, er der godt nyt. Levy sagde nemlig i et interview, at Steve vil være meget mere med i sæson 3. Og det lyder også til, at vi kan begynde at kalde ham: Dad Steve. Ikke fordi han bliver far, men fordi han har haft en faderrolle overfor drengene – specielt Justin. Vi kan ikke vente med at skulle savle over Steves famøse flotte frisure. 

6. Sæson 3 får premiere i 2019

Vi skal heldigvis ikke vente så længe endnu med at få et glædeligt gensyn med en af vores absolutte yndlingsserier. Sæson 3 får nemlig premiere 4. juli 2019 – og alle otte afsnit bliver lagt på Netflix på én gang. Yes! 

7. Endnu flere kække bemærkninger fra Lucas’ lillesøster

Synes du også, at noget af det bedste ved sæson 2 var Lucas’ lillesøster, så are you in for a treat! Hun har nemlig fået en forfremmelse. Vi er ikke i tvivl om, at vi nok skal få brugt vores lattermuskler meget mere i den nye sæson af Stranger Things, som klart er en af de bedste serier på Netflix.

Lucas’ lillesøster i Stranger Things
© Giphy

8. Danske Linnea Berthelsen er højst sandsynligt med i sæson 3

Det kan godt være, at det sidste afsnit, vi så med Kali (danske Linnea Berthelsen), var afsnit syv i sæson 2 – da Eleven valgte at forlade sin søster, Kali, frem for at tage tilbage til sine venner i Hawkins. Men Matt Duffer, der er en af seriens skabere, har udtalt i et interview, at det vil være underligt ikke at have hende med i sæson 3. Så der er altså en stor chance for, at hun vil være med i den nye sæson. Derudover var det trods alt hende, der åbnede ballet i sæson 2. 

Hvis du stadig mangler at se sæson 2, har du stadig rig mulighed for det. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.