Den norske serie Exit
Skal du se den nye sæson af Exit? © NRK

Er du også helt vild med den norske serie Exit? Snart kan du endelig se sæson 3

Omkring 70% af serien er baseret på virkeligheden, og brutaliteterne fortsætter i den nye sæson

24. februar 2023 af Henny Müller Dahl

Har du også slugt den norske serie Exit, som i Danmark kan ses på DR TV? Serien, som omhandler fire rigmænd fra Oslos absolutte finanselite, har ikke kun gjort stort indtryk på folk i Norge men har i den grad også været populær her i Danmark. 

Igennem to sæsoner har vi fulgt Adam, William, Jeppe og Henrik og deres jagt på spænding, ulovlig insiderhandel og grænseoverskridende adfærd – alt imens deres personlige liv står overfor utallige udfordringer. Og nu får vi altså snart et gensyn med karaktererne, hvis historier i øvrigt er baseret på virkelige hændelser (omkring 70% af serien er baseret på virkeligheden – vildt!). Sæson tre får nemlig snart premiere, og vi kan slet ikke vente. 

Exit tredje sæson
Hermine er ikke færdig med at hævne sig på Adam. © NRK

Tredje og sidste sæson af den brutale serie

I den nye sæson får finansmændene øjnene op for nye interesser, nemlig henholdsvis den grønne omstilling og kryptovaluta. De drømmer om at få penge ud af skatskassen gennem statsfinansierede klimatiltag, og samtidig kæmper de alle videre på familiefronten, hvor blandt andre Hermine stadig gerne vil hævne sig på Adam. 

Den kommende tredje sæson bliver også den sidste i Exit-fortællingen (snøft), og alting tyder på, at den nye sæson bliver lige så vild og brutal som de første to. 

Tredje sæson får premiere lørdag den 4. marts klokken 22.20 på NRK1, hvor den vises med danske undertekster. Det kræver altså, at du har adgang til den norske kanal på flow-tv, men hvis du ikke har, så frygt ikke! Sæson to blev lagt på DR TV kun helt få uger efter premieren i Norge, så vi forventer altså, at det også bliver tilfældet med tredje sæson. Exit er, trods alt, den mest streamede nordiske dramaserie nogensinde ifølge NRK selv, så vi får den uden tvivl at se.