© UIP

Er du vild med romantiske komedier? Så har vi den perfekte Valentines-film til dig

En superstjerne gifter sig med en helt almindelig matematiklærer. Det kan da kun gå galt. Eller kan det? Jennifer Lopez og Owen Wilson giver dig svaret i den nye romantiske komedie 'Marry Me'.

31. januar 2022 af Benjamin Creative for UIP

Biograferne er åbne igen, og vi kan ikke vente med at komme ind foran det store lærred. Med valentinsdag lige om hjørnet er vi allerede gået i fuld kærligheds-mode, og derfor glæder vi os endnu mere til at se den kommende film Marry Me, der har premiere d. 10. februar 2022 – lige i tide til årets mest romantiske dag

Marry Me er en moderne kærlighedshistorie, der handler om berømtheder, ægteskab og sociale medier. Her mødes to personer fra vidt forskellige verdener. Men kan en musikalsk superstjerne og en fraskilt gymnasielærer finde kærligheden? 

Mød Jennifer Lopez i hovedrollen som superstjernen Kat Valdez. 

© UIP

En stjernespækket rom-com

Marry Me er en romantisk komedie med flere kendte ansigter på rollelisten. Vi glæder os især til at se Jennifer Lopez, der efterhånden har fået bevist sine evner som skuespiller, i hovedrollen som superstjernen Kat Valdez.

Kat er forlovet med grammyvinderen Bastian, som bliver spillet af den colombianske sanger Maluma. Det berømte power-par har netop udgivet hitsinglen Marry Me. I den forbindelse har de planlagt at gifte sig på scenen foran tusindvis af ellevilde fans, samtidig med at ceremonien bliver livestreamet ud til hele verden.

Blandt koncertgæsterne er den fraskilte matematiklærer Charlie Gilbert, der bliver spillet af Owen Wilson (ja, ham fra Marley & Me), som er blevet lokket med af sin bedste ven og teenagedatteren Lou. Og vi tror ikke, de kommer til at glemme den koncert lige foreløbigt. 

Kan vi få en billet til den koncert?

Sekunder før Kat går på scenen for at gifte sig med Bastian, finder hun ud af, at han har været hende utro med hendes assistent. Og hvad gør man så?

Kat går på scenen, hvor hun får øje på Charlie nede blandt publikum. Grebet af øjeblikket – og for ikke at bryde sammen foran de mange millioner af fans – vælger hun at gifte sig med Charlie i stedet for. Og Charlie siger ja! 

Kan Kat (Jennifer Lopez) og Charlie (Owen Wilson) finde kærligheden, når den ene er superstjerne og den anden en fraskilt gymnasielærer? 

© UIP

Kan en superstjerne være kærester med en helt almindelig matematiklærer?

Det er det helt store spørgsmål. For selvom romantikken spirer mellem de to hovedpersoner, Kat og Charlie, lever de stadig i en verden, hvor alt handler om likes og følgere på sociale medier – og her kan det være svært at finde noget ægte. 

I filmen følger vi deres kamp mod en overfladisk verden fyldt med drama, forskellighed og tvivl. Og vi håber, at det, der synes som en noget impulsiv beslutning til at starte med, kan udvikle sig til ægte kærlighed.

Marry Me er fyldt med originale sange af Jennifer Lopez og Maluma. 

© UIP

Hola Maluma

Udover Jennifer Lopez og Owen Wilson spiller den colombianske superstjerne Maluma også en stor rolle i filmen som Jennifer Lopez’ (eks)forlovede, Bastian. Det er første gang, Maluma prøver kræfter med skuespillet, men han klarer det fantastisk godt.

Den latinamerikanske sanger er måske ikke så kendt i de koldere himmelstrøg, men med mere end 60 millioner følgere på Instagram er der ingen tvivl om, at han for længst har fået sit gennembrud – og nu også som skuespiller. Maluma er udover sang og skuespil også kendt for sin gode smag. Senest har han været modegiganten Versaces ansigt udadtil, så det vil ikke være en overdrivelse at skrive, at det kører for den columbianske stjerne. 

Valentinsdag i de bløde biografsæder

Marry Me har biografpremiere d. 10. februar. Så hvorfor ikke invitere kæresten eller en god veninde med på den perfekte valentinsdate? Vi har i hvert fald allerede sat kryds i kalenderen og glæder os til at se en hjertevarm rom-com fyldt med musik, dans og en hel masse kærlighed. Du kan købe dine biografbilletter her.

Se traileren til Marry Me herunder: