Meredith fra Greys Hvide Verden sæson 17
Lige nu kan du se alle sæsoner af Greys Hvide Verden på Discovery Plus.© Discovery Plus

Er Greys Hvide Verden tæt på sin slutning? Det ved vi indtil videre

Skal vi forberede os på et endegyldigt farvel med Meredith?

10. marts 2021 af Zenia Andine Kehlet

Med 17 sæsoner har vi efterhånden tænkt tanken flere gange. ‘Denne sæson må være slutningen. Det er nu, det sker.’ Men alligevel har holdet bag successerien holdt den kørende, og vi har (som de trofaste seere vi er) set med hver eneste gang.

Selvom tankerne har kørt på, at serien snart må slutte, så kan vi alligevel aldrig rigtig forestille os at skulle afslutte vores yndlingsserie.

Et sidste farvel

Vi har i løbet af serien taget afsked med rigtig mange af vores yndlingskarakterer. Hvor unfair er det ikke også, at de kommer med nye karakterer, som selvfølgelig kryber ind under huden på os, inden vi må tage afsked med dem igen?

Ellen Pompeo, som har den helt store hovedrolle som Meredith Grey, fortæller i et interview, at hun og producerne i øjeblikket er ved at finde ud af, om de skal køre serien videre med endnu en sæson – hvilket vil bringe serien op på hele 18 sæsoner.

Da Ellen startede med at indspille Greys Hvide Verden, havde hun ikke selv forestillet sig, hvordan det hele ville forløbe. Hun tog udelukkende jobbet, fordi hun havde brug for pengene – og hendes agent havde sagt, at den slags serier aldrig bliver til noget alligevel.

Hvordan slutter serien?

Det er i øjeblikket dét, der bliver diskuteret. Ellen fortæller i interviewet også, at det handler om, hvilken historie de skal fortælle, og hvordan man bedst ender sådan en serie – både for karaktererne i serien og os der ser med hjemme i stuerne. Sæson 17 er en stærk og følelsesladet sæson, og vi må se med for at finde du af, om de slutter serien på sit højeste.

Så selvom det er forfærdeligt at være uvidende, så må vi indtil videre bare væbne os med tålmodighed og se, hvad der sker i serien. Uanset hvad der sker, bliver det nok ikke let for hverken os eller holdet bag. Vi forestiller os i hvert fald, at vi nok fælder en tåre eller to...

Om de slutter efter sæson 17 eller er gavmilde med endnu en skal dog ikke holde os fra at se hele serien en gang eller to mere. Vi kan jo ikke holde os fra de søde, flotte læger, som i øvrigt godt måtte arbejde ved vores lægehus...

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.