Wedding season disney
Katies nye mand og hans familie overlevede ikke bryllupsmiddagen© Disney+

Et bryllup forvandler sig til et blodigt gerningssted i denne nye humorfyldte thriller-serie

Den helt nye serie har premiere i dag!

8. september 2022 af Maria Dalby Kamper

Et drømmebryllup er noget, mange af vi os drømmer om, men selv til et drømmebryllup er der næsten altid noget, der går lidt galt. Måske tidsplanen skrider, eller måske bliver din onkel lidt for beruset og holder en alt for lang tale. 

Det er dog sjældent, at hele svigerfamilien bliver forgiftet under bryllupsmiddagen, men det er netop dét, Katie oplever på sin bryllupsdag i den helt nye serie Wedding Season fra Disney+, som har premiere i dag. 

Hvem står bag forgiftningen? 

Først må vi lige skrue tiden tilbage til to måneder inden det store bryllup. Her møder Katie Stefan til et andet bryllup. Kemien kan ingen af dem benægte, og derfor leder det til en affære imellem de to – selvom Katie altså er forlovet.

Stefan bliver derfor hurtigt mistænkt af politiet efter de mange dødsfald ved brylluppet. Stefan selv er meget forvirret over hele situationen, og han tror, Katie har gjort det. Katie er overbevist om, at det har noget med hendes eks-mand at gøre. Ingen ved, hvad sandheden er, men Katie og Stefan sætter sig for at finde svaret og for at bevise deres uskyld. 

Wedding Season
Én ting er desuden sikkert – Vi kommer til at binge serien i aften for at finde sandheden. © Disney+

Romantik, thriller og action pakket i én serie

Wedding Season er en serie, der bryder genrer. Den er pakket med action, men der er også romantik og sjove dialoger, som vil få dig til grine.

Katie spilles af Rosa Salazar, som du muligvis genkender fra Maze Runner-serien, og Stefan spilles af Gavin Drea, som har en rolle i Vikings: Valhalla

Wedding Season er den første britiske Disney+ originalserie, og den har premiere på streamingtjenesten i dag den 8 september. 

Se traileren her: