The Sex Lives of College Girls
Har du set The Sex Lives of College Girls? © HBO Max

Er du (også) vild med serien The Sex Lives of College Girls? Her er 7 ting, du ikke vidste om den

Serien er skabt af Mindy Kaling!

8. december 2022 af Henny Müller Dahl

Der er intet som relaterbare serier om unge kvinder, der jonglerer livet. Derfor er vi her på redaktionen faldet pladask for den sjove komedieserie The Sex Lives of College Girls, som omhandler fire (akavede) roomies på et fiktivt universitet i Vermont. I 2021 udkom seriens første sæson på HBO Max, og i øjeblikket kan vi glæde os til at se to episoder fra anden sæson hver torsdag indtil den 15. december. 

Hvis du elsker The Sex Lives of College Girls ligeså meget som os, kan du her læse syv sjove facts om serien. 

1. Serien er skabt af Mindy Kaling 

Den indisk-amerikanske skuespiller er bedst kendt fra The Mindy Project og sin rolle som Kelly Kapoor i The Office. Hun står også bag Netflix-hittet Never Have I Ever.

Mindy Kaling har udtalt, at karaktererne og hændelserne i The Sex Lives of College Girls bygger på en masse forskellige oplevelser, som hun og seriens medskaber, Justin Noble, selv har haft, da de gik på universitetet. 

The Sex Lives of College Girls facts
Det er selveste Mandy Kaling, som står bag The Sex Lives of College Girls. © HBO Max

2. Skuespiller Dylan Sprouse skulle have medvirket i serien 

Dylan Sprouse, som er bedst kendt for sin barndomsrolle som Zack i Disney Channel-serien Zack & Codys Søde Hotelliv, skulle have medvirket i The Sex Lives of College Girls. Kontrakten var endda på plads, og han skulle have spillet rollen som Leightons bror, Nico. 

Angiveligt var kemien på settet dog ikke helt så god som forventet, og derfor valgte seriens skabere at udskifte ham med Gavin Leatherwood, som vi blandt andet også kender fra Netflix-serien Chilling Adventures of Sabrina. 

3. Pauline Chalamet (Kimberly) har en meget kendt bror 

... nemlig verdensstjernen Timothée Chalamet, som har medvirket i film som Little Women, Call Me by Your Mame og Dune. Pauline er tre år ældre end sin bror, og hun har udtalt, at han selv (også) elsker The Sex Lives of College Girls. Det kan vi godt forstå! 

The Sex Lives of College Girls facts
Pauline Chalamet til venstre her på billedet er søster til Timothée Chalamet. © HBO Max

4. Amrit Kaur var lige ved ikke at få rollen som Bella 

Det skyldtes, at den indisk-canadiske skuespiller ikke havde et såkaldt O-1 visum, som tillader, at personer med ekstraordinære evner kan arbejde i USA i op til tre år. 

Da Amrit Kaur skulle til sin anden audition, løb hun ind i problemer, da hendes visum ikke var blevet godkendt. Det ledte til, at skaberne af serien, producerne og skuespillerens agenter alle skrev breve til regeringen, hvor de forklarede, at ingen andre end Amrit Kaur kunne spille rollen. Det lykkedes heldigvis! 

5. De fleste skuespillere i serien er relativt ukendte 

Hvis du ikke rigtig kan genkende de forskellige skuespillere i The Sex Lives of College GIrls, så er du nok ikke den eneste. De fleste rolleindehavere er faktisk ret ukendte. Dog er det blevet til et par værker for de fleste. 

For eksempel har Renée Rapp, der spiller rollen som Leighton, medvirket i musicaludgaven af Mean Girls på Broadway (selvfølgelig i rollen som Regina George), og Midori Francis, som spiller birollen som Alicia, er kendt for sin rolle som Lily i Netflix-serien Dash & Lily og rollen som Dr. Mika Yasuda i den nyeste sæson af Greys Hvide Verden. 

The Sex Lives of College Girls
Vi kan sagtens se Renée Rapp som Regina George i Mean Girls. © HBO Max

6. Amrit Kaur var virkelig starstruck af Mindy Kaling 

Så meget, at hun næsten ikke var i stand til at spille sin rolle eller huske sine replikker. Det kan vi egentlig godt forstå! 

7. Skuespillerne knyttede bånd over et spil UNO 

Den første dag på settet spillede de fire hovedrolleindehavere UNO, men det var ikke uden udfordringer. Optagelserne af den første sæson fandt nemlig sted midt i corona-pandemien, og det betød, at de alle måtte sidde flere meter fra hinanden. Hvis skuespillerne sætte sig for tæt på hinanden, kunne de være sikre på, at nogen på settet kom med et målebånd og bad dem om at holde afstand. Det gjorde det også liiiidt svært at vinde i UNO!