Fate: The Winx Saga sæson 2
Yes! Vi glæder os til et gensyn med Bloom, Aisha, Stella, Terra og Musa.© Jonathan Hession/Netflix

Du inviteres endnu en gang med ind i magiens verden – Fate: The Winx Saga får en sæson 2

Blooms historie fortsætter med at udvikle sig

19. februar 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Blev du også opslugt af det magiske univers i Fate: The Winx Saga og så første sæson på et par dage? Gør dig klar til at indtræde i magiens verden endnu en gang, for det netop blevet offentliggjort, at Netflix-serien får en sæson 2. 

Blooms historie fortsætter

Senere på året begynder optagelserne på otte nye episoder om feerne og deres tildelte element. Seriens showrunner Brian Young fortæller:

“De seks episoder i sæson 1 har kun skrabet overfladen af den utrolige verden og de magtfulde feer, der bor i den. Da Blooms historie fortsætter med at udvikle sig, kan jeg ikke vente på, at du lærer endnu mere om Aisha, Stella, Terra og Musa. Og du ved aldrig, hvem der kommer til Alfea næste gang...”

Hvornår har sæson 2 premiere?

Der er desværre endnu ikke en offentliggjort premieredato for, hvornår vi får et gensyn med Bloom og de andre drønseje feer, men holdet bag Fate: The Winx Saga begynder optagelserne på anden sæson i Irland senere i 2021, så vi krydser fingre for, at de får filmen sæsonen hurtigt. Vi kan jo slet ikke vente med at finde ud af, hvem det er, Brian Young teaser for, når han siger: “Og du ved aldrig, hvem der kommer til Alfea næste gang...”

Hvis du endnu ikke har set første sæson om Winx-damerne, kan du se traileren til sæson 1 herunder – hvis du interesserer dig for det mystiske og magiske, vil vi næsten garantere, at dette er en serie for dig. 

Kilde: Entertainment Weekly

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.