Karaktererne Lasse og Nanna fra Ingen vej tilbage
Har du set serierne på listen?© Jan Bastian Muñoz Marthinsen / DR

9 fede serier, du kan se helt gratis på DR TV

Ikke nok med at de er gratis. De er også virkelig gode!

22. februar 2023 af Frederikke Brinkborg Jønsson

Står du og mangler en god serie? Så kommer vi dig til undsætning! Vi har lavet en liste med ni fede serier, som du kan streame HELT gratis på DR TV. Hvad end du er til en spændende thriller, komisk, sort humor eller et klassisk kærlighedsdrama, så har vi fundet det til dig. 

3, 2, 1, stream! 

1. Alice alene i verden

Det svenske komediedrama, Alice alene i verden, omhandler den 26-årige Alice, som bliver erklæret rask efter cancer. Men alt er ikke fryd og gammen. Hun bliver dumpet af sin kæreste og bliver tvunget hjem til sine forældre. Nu er hun nødt til at bevise overfor sig selv, at det ikke var meningsløst at overleve cancer.

Alice alene i verden hovedperson
Alice alene i verden kan streames på DR TV. © DR

2. Doggystyle

Danske Doggystyle er en fortælling om den unge Astas søgen efter kærlighed og jagten på en skuespillerkarriere. Men er det egentlig dét, der betyder noget? Bag de mange overfladiske værdier, bobler et sandt venskab med veninden Jose, som muligvis er vigtigere end jagten efter penge og kærlighed.

Veninderne Asta og Jose i Doggystyle
Doggystyle er en sød fortælling om venskab og kærlighed.© Valdemar Cold Winge Leisner / DR

3. Ingen vej tilbage

Nanna og Lasse er egentlig bare bollevenner, men da de gang på gang ender i hinandens arme, beslutter de, at give deres forhold en chance og blive ægte kærester. Der går dog ikke længe, før Nanna bliver gravid, men der er noget, hun ikke fortæller ham, og de mange hemmeligheder sætter deres forhold på prøve. I serien tales der dansk og en hel del færøsk! 

Lasse og Nanna fra Ingen vej tilbage
Ingen vej tilbage er en virkelig god dramaserie på DR TV.© Jan Bastian Muñoz Marthinsen / DR

4. The Fall

Familiefar og seriemorder. Sådan lyder beskrivelsen af Paul Spector, som på overfladen ligner en helt almindelig familiefar med to små børn og en kone. Bag facaden gemmer han dog på en uhyggelig side, og der udvikler sig en farlig jagt mellem politikvinden Stella Gibson og den farlige morder. Se den, hvis du savner et gensyn med Jamie Dornan aka Mr. Grey. 

Stella Gibson og Paul Spector i The Fall
The Fall er en spændende thrillerserie på DR TV. © Banijay / DR

5. Looking for Alaska

Miles er dybt forelsket i den smukke, kloge, sexede og ikke mindst selvdestruktive pige Alaska, men da en uventet tragedie sker, vender det op og ned på alt. Serien er baseret på John Greens meget populære ungdomsroman af samme navn.

Alaska i Looking for Alaska
Se den spændende serie Looking for Alaska på DR TV. © Paramount Television Ltd. / DR

6. Matador

Klassikeren over alle klassikere. Matador. En fiktionsserie, som tager sit udgangspunkt i byen Korsbæk i tiden før, under og efter 2. verdenskrig, hvor vi følger det drama, der foregår i de forskellige menneskers liv. En serie, du bare MÅ se!

Karakterer i Matador
Matador er en serieklassiker! © DR

7. Salsa

En ny sex-app tager danske unge med storm, og søstrene Uma og Victoria er ingen undtagelse. Uma og hendes venner er meget begejstrede for appen, men der opstår gnidninger mellem søstrene, da Victoria bliver forarget over appens etiske dilemmaer.

Karakterer fra Salsa
Salsa er et spændende søsterdrama. © DR / Jesper Christensen

8. Alt for dig

I den svenske dramaserie Alt for dig, udspiller der sig et psykologisk trekantsdrama mellem de tre unge mennesker, Matilda, Miron og Simon. Forholdet mellem de tre bliver en farlig cocktail af stoffer, sex og uventede udfordringer.

Matilda, Miron og Simon fra Alt for dig
Se det svenske trekantsdramaet Alt for dig på DR TV. © SVT / DR

9. Stadig ikke død

Det er mega ubehageligt at begå selvmord, indser hovedpersonen Helga i den sorthumoristiske serie Stadig ikke død. Efter hendes møde med Ingrid kommer hun dog på sporet af nogle helt særlige piller, som lover den perfekte død. Se den, hvis du vil i gang med en dansk serie om et tungt emne. 

Hovedpersonen Helga i Stadig ikke død
Stadig ikke død er en sorthumoristisk serie på DR TV. © DR / Martin Top Jacobsen