Fifty Shades Darker
© Michael De Luca Productions/ Trigger Street Productions

Fifty Shades Darker er ikke populært hos alle kvinder

“Jeg følte, at det var mig og mine grænser, der blev overskredet”

4. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Mange af os har været virkelig begejstrede, når de forskellige trailere og teasere for den nye Fifty Shades Darker er landet, men det er ikke alle, der deler de positive følelser for den erotiske historie. 

Vi har spurgt jer læsere, om I synes, Fifty Shades-universet er genialt eller ligegyldigt, og selvom mange af jer var ret vilde med både bøgerne og den første film, var der også en stor del af jer, som absolut ikke var fans af Mr. Grey og Anastasias historie. 

“Den første var røvkedelig!”

Men hvad er det, I ikke kan lide? Og hvorfor har I ikke lyst til at gå i biffen og se Fifty Shades Darker? Først og fremmest skyldes det, at I ikke kunne lide den første film i rækken.

“Den første var røvkedelig! Elendigt skuespil, total kedelig handling og en film i for lavt gear,” lyder det fra en læser, mens en anden skriver:

“Den var virkelig kitsch og dårlig! Krummede tæer hele vejen igennem.”

En læser mener faktisk, at Fifty Shades of Grey-filmen er på en top tre over de dårligste film, hun har set!

“Den første var mere komisk end fræk. Skuespillet var så dårligt, og de overspillede helt vildt. Den er på top tre over de dårligste film, jeg nogensinde har set.”

“Jeg følte mig beskidt”

En del af jer påpeger også, at Fifty Shades of Grey-filmen ikke levede op til bøgerne.

“Filmene ser ikke ud til at matche den forestilling, jeg havde, da jeg læste bøgerne. Jeg synes faktisk heller ikke, det er fedt at sidde og glo husmorporno med 300 andre i en biograf,” lyder det eksempelvis fra en læser.

En læser har også haft en decideret dårlig og ubehagelig oplevelse med Fifty Shades-universet.

“Jeg syntes, at hele serien er foruroligende og klam,” starter læseren og uddyber:

“Det hele startede med, at jeg så traileren til den første film og blev meget nysgerrig. Jeg valgte kort tid efter at købe den første bog, som jeg satte mig ned og begyndte at læse. Ja, jeg var vild med at blive forført af Christian Grey, og jeg vil mene, at jeg faldt lige så meget for ham, som Anastasia selv gjorde. Så hvorfor kan jeg ikke lide serien? Jo, den første bog ender med, at Christian manipulerer Anastasia til at sige, at han kan gøre, som han vil, og her føler jeg, at han voldtager hende. Det var faktisk så slemt, at jeg følte, at det var mig og mine grænser, der blev overskredet, og jeg følte mig beskidt og rent ud sagt voldtaget.”

Har selv været submissiv

En anden læser har selv erfaring med det erotiske miljø, som Mr. Grey og Ana udforsker, men hun er heller ikke vild med Fifty Shades.

“Jeg synes ikke, at den første film var særlig god, og jeg synes heller ikke, at bøgerne er synderlig spændende. Selvom jeg tidligere har dyrket BDSM-sex og været submissiv som hende hovedpersonen, fanger historien bare ikke rigtig.”

Selvom en del af jer ikke er fans af universet, vil biograferne formentlig ikke være tomme, når Fifty Shades Darker får premiere den 9. februar. Her på redaktionen har vi i hvert fald liiiidt svært med at vente, til vi sidder i biografsædet!

Vil du ikke risikere at gå glip af seneste nyt om Fifty Shades? Klik her.