Leonardo Dicaprio i The Great Gatsby og Titanic
Lige meget hvilken film Leonardo er med i, har han det med at vinde vores hjerter. © Warner Bros., Village Roadshow Pictures, A+E Networks, Bazmark Films, Red Wagon Entertainment, Spectrum Films, Twentieth Century Fox, Paramount Pictures, Lightstorm Entertainment

6 filmøjeblikke, der gjorde os vilde med Leonardo DiCaprio

Det er ikke kun i Titanic, at han er skøn!

13. maj 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Lad os bare sige det, som det er: Leonardo DiCaprio er perfektion. Fra vi for første gang fik øjnene op for ham som den eventyrssøgende og godhjertede Jack Dawson i Titanic til nogle af hans mere 'voksne' roller, har vi for evigt været vilde med ham. 

Så læs med, når vi ser på nogle af de bedste filmøjeblikke, der går lige i hjertet og gør os ekstra vilde med Leo. Du kan også starte med at se videoen om fem ting, du sikkert ikke vidste om Leonardo DiCaprio:

1. Titanic 

Scene: Flyvescenen med kysset. 

Efter Rose (endelig!) har indset, hvem hendes hjerte tilhører, opsøger hun Jack for enden af Titanic, hvor han med sin charme, sans for eventyr og en god balance får hende til at drømme og flyve afsted. 

Dette er nok den smukkeste kærlighedsscene nogensinde, og med klassikeren My Heart Will Go On i baggrunden er det svært ikke at ville bytte plads med Kate Winslet. 

2. Revolutionary Road 

Scene: Strandscenen. 

Indrømmet... Vi har en svaghed for mænd i bar overkrop – og især når den mand er Leonardo DiCaprio! Da filmen tager fat på en masse hårde emner som knuste drømme og utroskab, gør det os bestemt igenting, at den også indeholder scener som denne med en James Dean look alike Leonardo. Mums!  

3. Romeo + Juliet 

Scene: Det første møde ved akvariet. 

Selvom Leo har sprogkundskaberne i orden i denne ikoniske filmfortolkning, får han slet ikke brug for dem i denne scene, hvor han ser sin store kærlighed Juliet for første gang. De står på hver sin side af et smukt, blåt akvarie, og trods den manglende dialog kan vi mærke romantikken og begæret, der opstår imellem dem. Leo viser os her, at vi ikke altid behøver ord for at udtrykke kærlighed. 

4. The Wolf of Wallstreet

Scene: Hele starten af filmen. 

Selvom Leonardo (det meste af tiden) spiller en egoistisk, utro, grådig børsmægler i New York, har han faktisk også en god side. I starten af filmen er han en sød, sympatisk og optimistisk nyuddannet aktiehandler, der arbejder hårdt for, at han og sin kone kan leve godt. Selv efter han mister sit job ved det store børskrak i 1987, giver han ikke op og er villig til at starte fra bunden igen for at forsørge sin familie – Gentleman! 

5. Titanic

Scene: Når Jack får Rose til at love, at hun ikke giver op. 

Efter den hjerteskærende scene hvor Titanic synker, er Rose og Jack endt i det iskolde vand. Og selvom det hele aldrig har set mørkere ud for vores to helte, nægter Jack at miste håbet og får Rose til at love ham, at hun skal overleve dette og leve et langt og lykkeligt liv. At Rose holder sit løfte, og Jack ikke klarer den, er mere end hvad vi kan holde til. Kleenex, tak! 

6. The Great Gatsby

Scene: Toby møder Den store Gatsby. 

Jay Gatsby aka Leonardo DiCaprio er, trods sin fordømte kærlighed til den uopnåelige Daisy, en mand, der har styr på sit liv. Bare når han præsenterer sig selv, er han så perfekt, at selv Nick Carraway er håbløst betaget af hans væsen. Og vi kunne ikke være mere enige! Se selv nedenfor. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.