Friends reunion hbo
Vi glæder os til et gensyn med vores venner. © HBO Nordic

Friends: The Reunion får premiere 27. maj på HBO Nordic

Det er jo lige om lidt!

21. maj 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Venner er og bliver en af vores favoritserier, og derfor må vi også ærligt indrømme, at vi sad med kuldegysninger, da traileren til Friends: The Reunion overtog de sociale medier for et par dage siden. Og nu er der ikke længe til, at vi endnu engang skal mærke nostalgien strømme igennem os, for Friends: The Reunion har eksklusiv premiere på HBO Nordic 27. maj – det er jo lige om lidt!

Reunion-afsnittet er propfyldt med kendte gæster

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer vender tilbage til seriens kendte omgivelser på "Stage 24" i Warner Bros' studier i Burbank, hvor de sammen ser tilbage på og fejrer den ikoniske komedieserie.

Foruden de seks venner kommer reunion-afsnittet til at have en imponerende række af gæster, blandt andre David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon og Malala Yousafzai. Wow. Sikke et hold!

Utallige Emmy- og Golden Globe-nomineringer

Ben Winston har instrueret og executive produceret sammen med seriens originale executive producers, Kevin Bright, Marta Kauffman og David Crane. Det er Warner Bros. Unscripted Television i samarbejde med Warner Horizon, Fulwell 73 Productions og Bright/Kauffman/Crane Productions, der står bag. Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry og Schwimmer fungerer også alle som executive producers.

Med utallige Emmy- og Golden Globe-nomineringer og statuetter i bagagen er Venner en af vor tids mest ikoniske og skattede komedieserier. Serien kørte på TV fra september 1994 til maj 2004 og består af 236 episoder fordelt på 10 sæsoner. 

Se traileren her

Har du endnu ikke set traileren til reunion-afsnittet, og er du klar til en omgang kuldegysninger? Så se traileren til den reunion, vi LÆNGE har ventet på, herunder.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.