Celine Dion | Ryan Reynolds | Deadpool | Musikvideo
© YouTube: CelineDionVEVO – Ashes (from the Deadpool 2 Motion Picture Soundtrack)

Glem My Heart Will Go On fra Titanic! Deadpool 2 slår den med denne geniale musikvideo

Har du set den nye musikvideo, hvor Celine Dion synger – og Deadpool danser i høje hæle?

4. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Nu er der ikke længe til, at Deadpool 2 har premiere! Vi er i hvert fald klar til 16. maj, hvor filmen kan ses i alle de danske biografer. Vi er sikre på, at den nok skal blive ufatteligt sjov – og det blev vi kun endnu mere overbevist om efter, at vi havde set denne musikvideo med en sang, der er med i filmen. 

Deadpool er lidt af en diva

Hvis du ikke allerede har set den, så gør det nu! Celine Dion synger nemlig sangen, og som den diva hun nu er, giver hun sig selv fuldt ud i musikvideoen. Vi troede ikke, at der var noget, der kunne slå My Heart Will Go On fra Titanic, men vi tog fejl. For lige pludselig dukker Deadpool op i musikvideoen, hvor han indtager gulvet med storm – og i høje hæle. Vi udfordrer dig til at se musikvideoen helt uden at grine! 

Og når du ser den, så skal du lige huske at få slutningen med, hvor de to divaer – ja, Celine Dion og Deadpool, står og diskuterer. Det er simpelthen det allerbedste! 

Er det smækre lækre Ryan Reynolds, der danser i høje hæle?

Hvis du undrer dig over, om det er Ryan Reynolds, der danser rundt som Beyoncé på scenen, så er det faktisk ikke tilfældet. Han postede nogle billeder på sin Instagram-profil, der forklarede, at det faktisk ikke var ham, men at det derimod var en professionel danser, Yanis Marschall!

Derudover smed den ufatteligt gode danser en lidt for sjov video op af Ryan Reynolds! Så hvis du stadig ikke har fået nok af ham i denne artikel, så kan du lige få et ekstra grin ud af det her. Og til alle sande Reynolds-fans derude, så har I nok hørt ham synge denne sang før – nemlig i The Proposal!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori