The Morning Show på Apple TV+
Der er to sæsoner af The Morning Show, som ligger og venter på dig!© Courtesy of Apple TV+

6 vildt gode serier, der gør det værd at have streamingtjenesten Apple TV+

En serie med Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i hovedrollerne? Kæmpe ja tak!

10. december 2021 af Camilla Stubbe

Bruger du også alt for lang tid på at finde den nye, perfekte serie, som du skal følge med i? For helt ærligt: Nogle gange kan det jo føles, som om vi har ledt alle lister med serier igennem på diverse streamingtjenester... 

Meeen har du tjekket Apples streamingtjeneste ud: Apple TV+? Hvis ikke, så har vi her samlet en genial liste til dig med seks serier, som gør det værd at starte et abonnement på Apple TV+. Og du behøver altså ikke at have et Apple TV for at bruge streamingtjenesten.

1. Truth Be Told

Denne serie handler om en journalist, der laver podcasts. Alt går meget godt, indtil hun begynder at undersøge en gammel forbrydelse, som hun selv skrev om for mange år siden. 

Jo dybere hun graver, jo større bliver hendes tvivl – var hun med til at sætte en uskyldig mand bag tremmer? Er du vil med krimiserier, så er Truth Be Told helt klart en kæmpe anbefaling til dig! 

Truth Be Told på Apple TV+
En serie til dig, der ikke kan få nok af krimi!© Courtesy of Apple TV+

2. The Morning Show

En serie med Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i hovedrollerne? Kæmpe ja tak! Har du ikke fået set The Morning Show endnu, er du virkelig gået glip af noget. Serien handler om en kæmpe tv-station i New York, hvor der pludselig opstår en sag, som vender hele virksomheden op og ned. 

Vi har både binget sæson et og to, og begge sæsoner er klart værd at se. Så ryd kalenderen i weekenden, og gå i gang med The Morning Show!

The Morning Show på Apple TV+
Du bliver helt sikkert hooked med det samme efter første afsnit!© Courtesy of Apple TV+

3. Defending Jacob

Er du til serier, som gerne må indeholde lidt mystik blandet med spænding? Så skal du se Defending Jacob. En anklagers søn bliver på mystisk vis indblandet i en forbrydelse, som fylder alle forsider på aviserne. 

Men er han skyldig? Du vil ændre mening hundredevis af gange undervejs – og det gør jo bare serien ekstra medrivende! Vi kan ikke love, at du kan slippe serien igen, når du først er gået i gang.

Defending Jacob på Apple TV+
Skyldig eller ej? Du kommer til at ændre mening mange gange undervejs!© Courtesy of Apple TV+

4. Little Voice

Har du fået nok af krimiserier? Så foreslår vi dig denne gode dramaserie, som handler om en ung, talentfuld kvinde, der knokler virkelig hårdt for at nå sin allerstørste drøm om at blive sangerinde. 

Undervejs følger vi med i hendes indviklede datingliv, som hun forsøger at få styr på samtidig med, at der opstår et problem eller to i hendes familie. Virkelig en god serie, når du bare skal slappe af!

Little Voice på Apple TV+
En serie om en ung kvinde, der knokler for at nå sin drøm!© Courtesy of Apple TV+

5. Mr. Corman

I serien er Mr. Corman en skolelærer, som ikke just har haft det særlig nemt på det seneste. Han kæmper med angst, ensomhed og sin selvtillid efter et brud med hans nu ex-forlovede.

Serien er både sød, sjov og uden tvivl relaterbar for mange. Vi kan klart anbefale, at du ser Mr. Cormon, som har den kendte Joseph Gordon-Levitt i hovedrollen. Du er garanteret et godt grin undervejs!

Mr. Corman på Apple TV+
Du er garanteret et godt grin undervejs!© Courtesy of Apple TV+

6. The Shrink Next Door

Denne er serie er næsten lige landet på Apple TV+ i slutningen af november 2021. Måske du ikke kan kende dem på billedet, men hovedrollerne består af ingen ringere end Paul Rudd og Will Ferrell – og allerede dér er vi fanget!

Følg med i denne serie, som er baseret på virkelige hændelser, hvor vi følger en usædvanlig relation mellem en mand og hans psykolog. Ret interessant fortælling, må vi sige...

The Shrink Next Door på Apple Tv+
Kan en mand og hans psykolog være gode venner?© Courtesy of Apple TV+

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide