Skuespillerne fra Pretty Little Lairs
© ABC Family, Alloy Entertainment, Warner Horizon Television

Godt nyt: Pretty Little Liars vender tilbage til din skærm!

Vi ved (desværre) ikke endnu, om nogle af de oprindelige skuespillere får en rolle

4. september 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Brugte du også alt for mange timer mellem 2010 og 2017 på at regne ud hvem “A” var? Og har du savnet dine skærmveninder Spencer, Alison, Aria og Hannah? Så er der godt nyt til dig!

Pretty Little Liars får en reboot! Endelig! Tre år efter, at syvende og sidste sæson har instruktøren bag Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, taget opgaven op, og vil genskabe Pretty Little Liars-universet. 

Vi har binget Riverdale, mens vi har måtte undvære Pretty Little Liars, så vi er så glade for, at det er instruktøren fra en anden mega god serie, der skal forsøge løfte opgaven – for der er meget at leve op til! Dog kan vi kun forestille os, at Pretty Little Liars vil blive endnu bedre med et touch af Riverdale.

Sparsomme detaljer

Detaljerne om den nye Pretty Little Liars reboot, men ifølge The Hollywood Reporter vil genindspilningen have en helt ny historie og nye karakterer. Seriens hovedroller, som var spillet af Troian Bellisario, Lucy Hale, Ashlet Benson, Shay Mitchell, Sasha Pieterse og Janel Parrish, har hverken be- eller afkræftet, om de kan ses i den nye reboot. Derfor ved vi (desværre) ikke endnu, om der overhovedet er nogle af de oprindelige skuespillere, der får en rolle.

Det vides heller ikke endnu, hvornår vi kan genforenes med Pretty Little Liars-universet fra vores teenageår, men en ting er sikkert: vi glæder os!

Kilde: The Hollywood Reporter

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.