Prison Break
Yes! De her brødre vender endnu engang tilbage til skærmen© Adelstein-Parouse Productions, Dawn Olmstead Productions, Adelstein Productions, Original Television, 20th Century Fox Television, Original Film One Light Road Productions, 20th Century Fox Television, Prison Break Productions

Prison Break-skuespiller afslører, at vi kan glæde os til en sæson 6

Alt godt kommer til den, der venter

23. september 2020 af Henny Müller Dahl

Det er efterhånden en del år siden, at vi sidst kunne følge Michael Scofield, Lincoln Burrows, T-Bag og resten af vores yndlingsfanger fra Prison Break på skærmen. Men frygt ikke, for der er endelig gode nyheder! Snart får vi nemlig meget mere at se til det famøse hold af forbrydere, når sæson seks af Prison Break bliver en virkelighed. 

Vender tilbage efter flere års pause

Sidste gang, vi fik lov til at følge med i fangernes hårde fængselsliv, var i 2017, da sæson fem udkom. Inden da havde vi ikke set nye episoder siden 2008 (!), så vi Prison Break-fans må i den grad vinde prisen som de mest tålmodige mennesker på denne jord. 

Men nu (efter en tre-årig pause) har skuespiller Dominic Purcell, der spiller Lincoln Burrows, pludselig løftet sløret for, at det hele altså slet ikke er slut endnu.

På sin Instagramprofil har skuespilleren delt et billede af sig selv, hvor han i billedteksten tager hånd om en række lidt mærkelige rygter. Men midt i teksten afslører han altså kort og godt (og meget henkastet), at Prison Break sæson 6 faktisk bliver virkelighed!

Vi glæder os allerede til endnu en gang at komme med ind bag tremmerne. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.