Gossip girl
Serien havde ikke været den samme uden det famøse par. © 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television

Skaber af Gossip Girl afslører, at dette ikoniske tv-par slet ikke var meningen

Og så havde serien været en HELT anden

21. maj 2019 af Amalia Kristiansen

Okay, indrømmet. En stor del af, at vi elskede (og fortsat elsker) Gossip Girl, er Chuck og Blairs vanvittige romance. Der er ikke tal på, hvor mange gange vi har irriteret os over Blairs stædighed og Chucks arrogance, men alligevel har vi jo altid håbet, at de endte med hinanden, for let's be honest – de var jo de eneste for hinanden. 

Chuck Bass var egentlig bare skurken

En af skaberne af Gossip Girl, Josh Schwartz, fortæller i et interview, at det slet ikke var meningen, at Chuck og Blair skulle have datet. Ja, vi er også i chok. 

Serien havde på ingen måde været den samme uden den kærlighedshistorie mellem Blair og Chuck, som vi i serien følger trofast. Josh fortæller: “Intet af det var planlagt. Chuck kom ind i serien som skurken, og da vi så kemien mellem Leighton (Blair) og Ed (Chuck), så indskrev vi romancen.”

Vi er dem evige taknemmelige for at indskrive den romance, som stadig får os til at tro på kærligheden. Gossip Girl havde ikke været det samme uden et af vores absolut yndlings tv-par. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori