Blair og Serena
Vi er lidt nervøse for, hvem der bliver castet til serien.© 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television

Gossip Girl vender tilbage i ny serie, og vi kan ikke vente

Men der er måske også en dårlig nyhed

18. juli 2019 af Amalia Kristiansen

Det er netop blevet bekræftet, at der laves et spin-off på vores elskede Gossip Girl, og vi kan næsten ikke vente. 

Den udkommer på den spritnye streamingtjeneste HBO Max, som er sat til at gå live i foråret 2020. Præcis hvornår Gossip Girl udkommer, er der ikke sat dato på, men den kommer til at have 10 afsnit – og indtil da må vi nøjes med alle de andre gode serier på HBO.

Holdes den tro mod den værdsætte original?

Josh Schwartz og Stephanie Savage, som har kreeret den originale serie, er tilbage som skribenter på den nye spin-off sammen med produceren Joshua, så vi håber, at de holder den tro mod den (værdsatte) original. 

“Vi har tænkt og snakket om det længe. Det virker som det bedste tidspunkt at gøre det på og den bedste måde,” siger Joshua i et interview med The Hollywood Reporter. 

Skuespillerne er ikke offentliggjort

Eftersom det alligevel er et par år siden, at Gossip Girl sidst lavede ravage på Upper East Side, så har holdet bag den nye serie endnu ikke offentliggjort, hvem der skal forsøge at fylde nogle ret store sko i fodsporene fra blandt andet Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick og Penn Badgley – eller om det måske bliver dem igen?

Selvom vi virkelig krydser fingre for, at det bliver den perfekte duo af Serena og Blair, så tør vi ikke sætte forhåbningerne op endnu.

Uanset hvad, så kan vi slet ikke vente til, at XOXO igen skal køre over skærmen i igen. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.