Grænseløst Forelsket
Skal du også se Grænseløst Forelsket? © Warner Bros. Discovery

Syv par jagter kærligheden på tværs af landegrænser i dette nye program

Kan den store forelskelse holde, når det bliver hverdag?

1. august 2022 af Henny Müller Dahl

Her på redaktionen er vi vilde med danske datingprogrammer, og nu får vi endnu et format, vi kan forelske os i! Warner Bros. Discovery har nemlig lige løftet sløret for en ny reportageserie med titlen Grænseløst Forelsket, hvori syv par jagter den helt store kærlighed på tværs af landegrænser. 

Parrene i Grænseløst Forelsket er alle bevis på, at en forelskelse kan opstå på de mest uventede tidspunkter, og i programmet vil vi følge deres op- og nedture, som der højst sandsynligt vil blive mange af, når både sprog, kulturforskelle og geografisk afstand er en udfordring i sig selv. 

Fra Uganda og USA til Danmark

I det nye program møder vi blandt andet radioværten Robin fra Hørsholm, der har mødt kvinden Charity fra Uganda på en ferie i Thailand. I programmet rejser han til Uganda for første gang, og det bliver en udfordring – som kun bliver større af den grund, at Robin er blind. Derudover introduceres vi til tiktok'eren Christina fra USA, der drager til Danmark for at være sammen med Jacob i Holte. 

I programmet møder vi også 59-årige Berit, der flytter til Sverige for at være sammen med sin mand Josh, som er fra Nigeria. Udover geografiske udfordringer bliver parret også mødt med andre fordomme – blandt andet fra sønnen Kevin, der er skeptisk omkring forholdet. 

Grænseløst Forelsket
Jacob og Christina er et af de par, vi møder i programmet Grænseløst Forelsket.© Warner Bros. Discovery

Stærke kærlighedshistorier, vi kan spejle os i

Selvom det ikke er os alle, der har fundet kærligheden uden for de danske grænser, vil mange af os alligevel kunne relatere til nogle af de historier og problematikker, der belyses i programmet:

– Med Grænseløst Forelsket vil vi gerne vise et meget autentisk format, hvor vi kommer tæt på en gruppe af danskere, der har fundet kærligheden uden for landets grænser, og på de særlige udfordringer de hver især må overkomme. Formatet er mere aktuelt end nogensinde, dels på grund af de digitale kommunikationsformer og dels på grund af den fysiske adskillelse, der har været så omsiggribende de seneste år, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery, Pil Gundelach Brandstrup.

De første to afsnit af Grænseløst Forelsket lander på streamingtjenesten Discovery+ den 7. august, og programmet vil herefter kunne ses på Kanal 5 fra den 23. august.