Vi drukner i rod
Følger du med i programmet Vi drukner i rod?© Anders Brohus/TV 2

5 grunde til, at vi elsker at se det nye program Vi drukner i rod

Lene Beier er alt, vi behøver!

3. august 2022 af Henny Müller Dahl

Er du vild med god, dansk TV-underholdning, og er du heller ikke den første til at skifte kanal, når noget, der minder om et realityprogram, dukker op på skærmen? Så har du måske hørt om sommerens nye program Vi drukner i rod, som i øjeblikket kører på TV2. Måske har du også allerede slugt det selv, ligesom vi har! Det er der mange gode grunde til, og her har vi samlet fem af dem. 

1. Lene Beier som vært

Søde Lene Beier er, hvis du spørger os, en af de vigtigste grunde til at se programmet! Vi ELSKER den dygtige vært, som vi altid glæder os til et gensyn med, når der hvert efterår kommer en ny sæson af datingprogrammet over dem alle, nemlig Landmand søger kærlighed! Og hvis vi kan få endnu flere programmer med hende som vært, så siger vi bestemt ikke nej tak. 

2. Den massive mængde af ting 

Vi bliver oprigtigt overraskede over, hvor mange ting deltagerne ejer. ‘Wow, hvor mange år har det lige taget at få fat i alt det dér?’ Men så kommer vi i tanker om, at vi nok ejer lige så mange manualer, kaffekopper og sko – og at vores situation nok ville se (i hvert fald næsten) lige så chokerende ud, hvis alle vores mange samlinger blev lagt ud på et gulv i en stor hal i bedste Vi drukner i rod-stil. 

3. Nysgerrigheden efter at se, hvilke ting deltagerne ejer mange af 

Så Michael fra episode et har 300 uåbnede æsker, og Lærke fra episode syv har 700 stykker tøj? Spændende! Enhver ægte reality-elsker kan jo ikke få nok af sådan en fascinerende indsigt i andre folks liv. 

Vi drukner i rod
Der er vilde mængder af ting i Vi drukner i rod! © Anders Brohus/TV 2

4. De følelsesladede øjeblikke 

Som i ethvert andet program i dette format MÅ der bare være nogle dramafyldte øjeblikke – eller i det mindste et par scener, hvor følelserne sidder udenpå tøjet. Vi bliver i hvert fald rørte, når vi hører deltagerne dele deres svære livshistorier. Og vi bliver mindst lige så rørte, når de græder over rod. Og her gik vi lige rundt og troede, at det kun var muligt at græde over (spildt) kage som i Den Store Bagedyst. 

5. Den vilde forskel mellem “før og efter”-scenerne

Der er bare noget virkelig tilfredsstillende i at se et hjem blive ryddet op! Vi kan mærke, hvordan vi bare bliver lidt lettere indeni – næsten som gratis terapi! Bare vi gjorde noget mere ud af oprydningen selv... Ups! (Men så er det godt, vi har fået rengøringsekspertens tips til at holde hjemmet pænt).