Alex Høgh Andersen og Clive Standen i Vikings
© World 2000 Entertainment, Take 5 Productions, Shaw Media,MGM Television, Irish Film Board

Har du en svaghed for det lækre vikingelook? Så vil disse 11 mænd gøre dig blød i knæene

Skæg, store muskler og langt hår – det bliver et ja-tak!

7. juni 2018 af Amalie Kjær Boel

Det er så let at falde i staver over en supersprød mand, der smider trøjen i film – eksempelvis Ryan Gosling i Crazy, Stupid, Love. Men mænd, som har vikingelooket, kan nu også gøre tricket for os. For hold nu op, hvor kan vi sidde at savle over mændene med det lange hår og maskuline look. Vi kan næsten ikke få armene ned over disse 11 lækre mænd med vikingelooket. Du er advaret, det er en savle-værdig liste! 

1. Pilou Asbæk 

Denne machomand synes vi også har det labre vikingelook – specielt i Game of Thrones. Dengang han havde det lange hår i virkeligheden, var vi nu også helt skudt i ham. For han er da en flot mand! 

Pilou Asbæk i Game of Thrones
© Home Box Office, Television 360, Grok! Studio, Generator Entertainment, Bighead Littlehead

2. Alex Høgh Andersen 

Hvis du er til et flødet vikingelook, så vil denne mand gøre dig helt blød i knæene. Han er også med i serien Vikings, der kan ses på C More, hvor han er yderst badass og bare latterligt lækker. Men det er han nu også i virkeligheden. Endnu en god grund til at se serien. Mums! 

Alex Høgh Andersen i Vikings
© World 2000 Entertainment, Take 5 Productions, Shaw Media,MGM Television, Irish Film Board

3. Tom Hardy 

Tom Hardy er en rigtig mand! Han er stor, har tatoveringer og et flot skæg. Ja, hvis det stod til os, så var han rent faktisk en vaskeægte viking. Han har i hvert fald looket, og han har i den grad fået os til at besvime et par gange på grund af sin lækkerhed. 

4. Kit Harington

Hvis du igen er mere til en flødet vikingudgave, så er Jon Snow fra Game of Thrones en rigtig god en af slagsen. Hans lange hår og søde ydre får vores knæ til at føles som gelé. Og vi er vilde med det – og vilde med ham.

Kit Harington i Game of Thrones
© Home Box Office, Television 360, Grok! Studio, Generator Entertainment, Bighead Littlehead

5. Brad Pitt

Måske synes du, at det er lidt utraditionelt at sætte Brad Pitt på vores liste over lækre mænd med vikingelooket? Men med det lange, flotte hår synes vi nu alligevel, at han opfylder kriterierne. Brad Pitt er og forbliver en lækker mand!  

6. Clive Standen 

Her har vi med en rigtig viking at gøre – synes vi selv. Han har i hvert fald både langt hår, flot skæg og en ufatteligt lækker, trænet krop. Igen endnu en skuespiller, der er med i Vikings. Så hvis du har en svaghed for vikingelooket, bør du måske lige tjekke den serie ud. For vi kan godt love dig for, du vil savle fra start til slut – specielt i sæson fire! 

Clive Standen i Vikings
© World 2000 Entertainment, Take 5 Productions, Shaw Media,MGM Television, Irish Film Board

7. Jason Momoa

Vi må vist ærligt indrømme, at nogen måske ikke vil se Khal Drogo, som en viking. Vi synes dog, at han har lidt af det der rå ‘vikingelook’. Det lange hår og det macho ydre. Vi kan i hvert fald falde i staver over ham – og denne Instagramvideo. 

8. Chris Hemsworth

Chris Hemsworth bliver jo nødt til at være på listen. Han er trods alt Thor! Han har vikingelooket, og det klæder ham helt bestemt. Vi kan da savle over ham morgen og aften, så dette er blot endnu en god undskyldning for at gøre det.

9. Nikolaj Coster-Waldau

Det kan godt være, at Nikolaj Coster-Waldau ikke har det lange hår, men vi synes nu alligevel, at han har et vikingelook. Måske bare et mere finpudset et af slagsen. Han er bare smækker lækker i vores øjne – især hvis han lige smider trøjen! 

Nikolaj Coster-Waldau i Game of Thrones
© Home Box Office, Television 360, Grok! Studio, Generator Entertainment, Bighead Littlehead

10. Charlie Hunnam 

Vi kan ikke få nok af Charlie Hunnam. Og at han endda har vikingelooket, får os bare til at elske ham endnu mere. Vi ville i hvert fald ikke sige nej tak til en vikingefilm med ham i hovedrollen. Indtil da må vi nøjes med alle hans andre lækre film og ikke mindst serien Sons of Anarchy

11. Alexander Ludvig

Denne godte er ifølge os en rigtig viking. Han er godt nok også med i serien Vikings, hvor vi ikke kan andet end sukke over hans ufatteligt lækre krop og smukke ydre. Alexanders Instagramprofil er også yderst tilfredsstillende at se på, da han eksempelvis poster videoer af sin stærke, mandige krop! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.