Netflix' nye serie Dark er vildt uhyggelig og spændende
© Youtube: Netflix

Har du hørt om Netflix' nye serie Dark? Her er alt, hvad du behøver at vide

Den er perfekt til dig, der elsker Stranger Things – og det er tilfældigvis lige vejr til at begynde på en ny serie!

6. december 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Netflix har efterhånden en del meget vellykkede film og serier i bagagen, men deres seneste kreation er muligvis deres mest vellykkede – den er i hvert fald det uhyggeligste, vi længe har set (på den gode måde)! 

Serien hedder Dark og minder ret meget om en tysk Stranger Things

Du læste rigtigt – der blev skrevet tysk. Serien foregår nemlig i byen Winden i Tyskland, og karaktererne taler altså tysk.

Hvis du ikke er den stærkeste til det tyske sprog, så frygt ej! Der er selvfølgelig undertekster, og plottet er simpelthen så spændende, at du hurtigt glemmer, at du (måske) ikke forstår et ord af, hvad der kommer ud af skuespillernes mund.

Mystisk forsvinden

Serien foregår i 2019, hvor en dreng – ligesom i Stranger Things – forsvinder, og politiet har ingen anelse om, hvad der er sket med ham. Klokken 22.13 begiver nogle andre unge sig ind i skoven for at lede – ikke efter ham, nej, men efter den forsvundne drengs stoffer... Og at klokken er 22.13 er på ingen måde et tilfælde! 

Du kan se traileren herunder – eller du kan skynde dig ind på Netflix og se de første ti afsnit af serien. Det er alligevel mørkt og koldt udenfor, så der er faktisk ingen grund til at lave andet, vel? 

Kilde: Unilad.co.uk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.