Caroline Wozniacki, Michelle Obama
Caroline Wozniacki og Michelle Obama er to powerfulde kvinder, vi gerne vil se en dokumentar om.© TV 2, White House / Public Domain, Netflix

Har du set Framing Britney? Her er 6 andre dokumentarer om kendte, du skal se

Vi blev især rørt af nummer 2!

22. februar 2021 af Sarah Østbjerg

Er du vild med at få et indblik i kendtes liv bag kulisserne? Så har vi seks anbefalinger til dokumentarer, du sikkert vil kunne lide.

På listen er der både kongelige, en sportsstjerne og en popmusiker. Og selvom de er nogle af verdens mest kendte personligheder med meget forskellige liv, så har de en ting til fælles; de er også bare mennesker ligesom os. 

P.s. hvis du ikke allerede har set Framing Britney-dokumentaren, som ligger på TV 2 PLAY, så synes vi, du skal give dig i kast med den. 

1. Caroline Wozniacki – det nye liv

Hun er blevet kaldt Miss Sunshine og har strålet på diverse tennisbaner verden over. I 2020 stoppede Caroline Wozniacki sin karriere som professionel tennisspiller. Denne dokumentar giver et rørende indblik i Carolines afsked med sporten og begyndelsen på en ny periode i hendes liv.

Du kan se dokumentaren om Caroline Wozniacki på TV 2 PLAY.

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki har ligget nummer 1 på verdensranglisten i tennis.© TV 2

2. Harry og Meghan – vores afrikanske rejse

Denne dokumentar følger Meghan Markle, prins Harry og deres lille søn på rejse i Sydafrika. Meghan åbner blandt andet op omkring den britiske presses indflydelse på deres liv – og vi kunne altså ikke undgå at fælde en lille tåre, da vi så, hvor følelsesladet hun blev. 

Du kan se dokumentaren om Meghan og Harry på TV 2 PLAY.

3. Michelle Obama – Min historie

Hun er uddannet advokat, mor til to og USA's første afroamerikanske førstedame. Michelle Obama er gift med Barack Obama, der sad som præsident i USA fra 2009 til 2017. 

I denne dokumentar kommer vi tæt på Michelle Obamas liv, mens hun er på turné med sin bog Min historie

Du kan se dokumentaren om Michelle Obama på Netflix.

Michelle Obama
Michelle Obama er blevet kaldt håbets førstedame. © White House / Public Domain, Netflix

4. Justin Bieber: Seasons

Dokumentaren giver os et indblik i Justin Biebers liv med hustruen Hailey Bieber. Vi kommer med i musikstudiet, hvor Justins musik bliver produceret, den tager os med i forberedelserne til deres brylllup og viser os et udsnit af Justins personlige kampe. 

P.s. Vi synes, det er så sødt, når Justin får våde øjne i afsnit syv, hvor han og Hailey er ved at planlægge deres bryllup.

Dokumentaren om Justin Bieber kan ses på YouTube.

5. Greta

Greta Thunberg blev verdenskendt, da hun som 15-årig strejkede fra skole for at sætte fokus på global opvarmning. I dokumentaren følger vi hendes fortsatte kamp for klimaet, som blandt andet involverer en tale ved FN's klimatopmøde i New York. Men vi ser hende også i vante omgivelser hjemme hos sin familie. 

Du kan se dokumentaren om Greta på DR.

Greta Thunberg
Greta Thunberg blev verdensberømt for sin klimastrejke som 15-årig.© B-Reel Films, DR

6. The Story of Diana

Prinsesse Diana var elsket for sin modige, sympatiske personlighed og sin folkelige måde at være på. Dokumentaren The Story of Diana giver gennem interviews med nogle af Dianas nære relationer et indblik i hendes liv og nogle af de kampe, hun kæmpede.

Dokumentaren kan ses på Netflix.

Prinsesse Diana
Diana havde et hektisk forhold til den britiske presse.

Vil du have flere anbefalinger og læse andre spændende artikler? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.