Jonathan Harboe griner
Jonathan Harboe kan både spille drengerøv, kriminel – og være fartdjævel!


© Mastiff. Storytime Pictures, Rocket Road Pictures.

Her er alle film og serier med Jonathan Harboe – god fornøjelse!

Ved du, hvilken film han har vundet en pris for?

30. september 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Jonathan Harboe Moreira, der er halvt dansk og halvt brasiliansk, brugte sine første år af voksenlivet som model. Han kunne ses i alverdens magasiner, på runways hele verden over og i flere tv-reklamer. Vi forstår godt, Jonathan Harboe havde en fremragende modelkarriere, fordi... Har I set ham?! Men vi er taknemmelige for, at Jonathan valgte at gå skuespillervejen og berige vores skærm med både talent og... Ja, igen – Har I set ham?!

Mange husker ham bedst som den kvindeglade drengerøv Mads fra Sjit Happens, der løb over skærmen i hele syv år!

Men Jonathan Harboe kan meget mere end blot at spille scorekarl. De seneste år har Jonathan Harboe haft nogle hardcore roller, hvor han både har spillet nordjysk kriminel og indsat i et colombiansk fængsel – har I for eksempel set ham være den unge, kriminelle Zabi i TV-serien Alfa?

Vi har samlet en liste over alle tv-optrædener, Jonathan Harboe har haft gennem tiden, og vi siger blot: God fornøjelse!

2012

 • Sjit Happens – De fleste af os husker tydeligt Jonathan Harboe i sin første TV-rolle som den halvbrasilianske, scorekarl Mads. Mads lever det vilde ungdomsliv med horder af smukke kvinder og absolut intet ansvar. TV2 Zulu-serien kørte fra 2012-2017.

2013

 • Zulu Djævleræs – I det humoristiske motorløb kunne vi se Jonathan Harboe som vaskeægte fartdjævel i jagten på Zulu Djævleræs-sejren. Han vandt desværre ikke, men hvis du vil se Jonathan Harboe som fartbølle, kan vi kun anbefale at se denne serie! 
 • The Shake Downs – Jonathan medvirkede i piloten som Sven. Dog blev det ikke til mere end den seks minutter lange (eller korte) pilot. Æv! Vi ville ellers gerne have haft mere skærmtid med Harboe. 
Jonathan Harboe i Sjit Happens.
Jonathan Harboe i Sjit Happens.

 

© Mastiff

2014

 • Ækte vare – Spillefilmen Ækte Vare handler om en rapper, der skal lære at navigere i musikbranchen med alt hvad den indebærer – fester, damer, tours og svære relationer internt i rap-gruppen. Selvom Jonathan Harboe blot har en birolle i filmen, er filmen helt sikkert et kig værd!

2015

 • Hedensted HighHedensted High er en humoristisk sitcom om vennerne Morten (Andreas Jessen) og Kaare (Thomas Ernst) og deres gang på skolen i Hedensted. Igen bærer Jonathan Harboes rolle præg af, at han endnu ikke havde fået sit helt store gennembrud – Jonathan Harboe spiller birollen Store Claus og optræder kun i det afsnit, der hedder Galla.

Jonathan Harboe kigger
Jonathan Harboe i Hedensted High.


© Deluca Film

2017

 • SurrogateHer følger vi en klinik for sund sex, hvor Jonathan Harboe spiller patient. Vi vil i særdeleshed anbefale afsnittet Circle of shame. Har det noget at gøre med, at Jonathan Harboe i det afsnit er splitterravende Hans Jørgen? Neeeeej, selvfølgelig ikke. Men altså. Bare se det!
 • Generation Hollywood – I denne DR-producerede dokumentar, der følger unge håbefulde skuespillere, fortæller Jonathan Harboe om livet som semi-etableret skuespiller i Danmark. I programmet fortæller Jonathan blandt andet om, at det kan være svært for ham at få roller i Danmark, fordi han simpelthen er for smuk. Som I nok kan forestille jer, fik det virkelig folk til tasterne, men vi kan helt ærligt ikke fortænke ham i det. Han ER jo hammerflot. 
 • Underverden – I Underverden spiller Jonathan Harboe sammen med nogle af de største danske stjerner – Dar Salim, Roland Møller og Stine Fischer Christensen.

Jonathan Harboe snakker
Jonathan Harboe i Generation Hollywood.


© DR Ung

2019

 • For enden af regnbuen – Vi får for alvorlig lov til at have noget skærm-kvalitetstid med Harboe i kortfilmen For enden af regnbuen, hvor Jonathan Harboe er hovedrolleindehaver. Her spiller han en forbryder på flugt fra politiet i Nordjylland. Til rollen afblegede han sit ellers mørke hår og droppede at gå i bad i flere dage for at få det rigtige look til rollen. For rollen vandt Jonathan “Bedste mandlige hovedrolle” til Ekko Short List Awards – sejt! Hvis du er til bad boys, vil du helt sikkert elske Jonathan Harboe i denne kortfilm.
 • De dødes Tjern – I den dansk/norske gyserfilm spiller Jonathan Harboe vennen Gabriel, der med sit venneslæng tager op til et sommerhus i Norge, hvor hovedpersonens bror forsvandt året forinden. Det ville nogen måske sige, lød som en dårlig idé, og det kan vi mildest talt også sige, at det viser sig at være. 
Jonathan Harboe er alvorlig
Jonathan Harboe i For Enden Af Regnbuen.


© New Land

2020

 • Alfa – Endnu en gang får vi lov at se Jonathan Harbo i en rigtig bad ass-rolle. Harboe spiller den unge Zabi, der er blevet sendt i et barskt, colombiansk fængsel. Det var vigtigt for seriens instruktører, at serien blev optaget i autentiske omgivelser, og derfor blev Jonathan Harboes scener optaget i et rigtigt, columbiansk fængsel med rigtige, straffede indsatte. Det var enormt hårdt for Jonathan, der siger, at han har ”Efterladt et stykke af sig selv derovre”. 

 • Centrum – Centrum er en YouTube-serie, der blev skabt under Corona-krisen. Her følger vi unge mennesker, hvis liv, håb og drømme bliver vendt op og ned grundet pandemien. I hvert afsnit i serien optræder en kendt/etableret kunstner, hvor Jonathan Harboe er en af dem. Han optræder i to afsnit som “Johannes”. 
Jonathan Harboe er i fængsel
Jonathan Harboe i Alfa.


© Storytime Pictures, Rocket Road Pictures

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.