Daphne i Netflix-serien Bridgerton
Hit-serien Bridgertons første sæson kan lige nu ses på Netflix© Liam Daniel/Netflix

Her er alt, vi ved om Bridgerton sæson 2 indtil videre

Hvad skal der mon blive af Daphne og Simon?

26. januar 2021 af Amalie Remmer Kildebro

Det var en glædens dag, da vi fandt ud af, at vores seneste Netflix-besættelse Bridgerton var blevet fornyet med en anden sæson – for vi kunne da ikke holde ud, hvis ikke længere skulle følge med Bridgerton-familiens op- og nedture i sladdermøllen og al den anden gossip, som Lady Whistledown kunne opsnappe i Londons high society

Hvad ved vi egenlig om denne famøse anden sæson af Bridgerton? Læs med her for at finde ud af den seneste sladder. 

Og hvis du har svært ved at vente på den nye sæson af Bridgerton (lige som os!) så kan du altid fornøje dig med disse 16 ting, som du helt sikkert, ikke vidste om Bridgerton-serien.

Hele Bridgerton-familien samlet
Første sæson kan lige nu streames på Netflix.© LIAM DANIEL/NETFLIX

Ved vi, hvad Bridgertons anden sæson kommer til at handle om? 

Ja, ja og ja. Dette skrev Lady Whistledown nemlig i sit afsløringbrev af sæson 2, og hvis Lady Whistledown skriver det, så må det jo være sandt! Desuden skulle serien sandsynligvis følge den bogrækkefølge, som forfatteren bag Bridgerton, Julia Quinn, har skrevet om de otte Birdgerton-søskende. Der er derfor HELE otte bind at glæde sig til – et for hver Bridgerton i søskendeflokken. Score!

Bridgertons anden sæson kommer til at omhandle Anthony, den ældste søn i Bridgerton-flokken, og hans søgen efter en hustru blandt alle de unge damer i Londons finere kredse. Men efter sin udmelding i sidste episode af serien, tyder det på, at Anthony ikke søger efter kærlighed eller et true love match. Mon dette ændre sig? 

Hvornår vil vi kunne se den nye sæson af Bridgerton?

Der er nok desværre lidt lange udsigter til, at vi kan se den nye sæson af Bridgerton på Netflix. Serien er blevet sat til at starte optagelserne i starten af marts 2021, hvorefter det nok vil tage, sammenlignet med første sæson, et år før vi bliver genforenet med vores yndlingskarakterer fra serien (ja, vi tænker på Simon). Så sæt kryds i kalenderen til foråret 2022! 

Anthony fra hit tv-serien Bridgerton
Første sæson kan lige nu streames på Netflix.© LIAM DANIEL/NETFLIX

Hvad bliver der af Daphne og Simon? 

Det kan vi kun vente og se. Selvom anden sæson kommer til at følge Anthony og hans søgen efter en passende kone (og måske kærlighed?), så virker det sandsynligt – lige som i første sæson – at vi ligeledes kommer til at følge resten af Bridgerton-familien igennem tv-serien, herunder selvfølgelig Daphne og Simon og deres nyfødte baby. 

Kommer der endnu flere sæsoner? 

Vi kan jo ikke få for meget af det gode! Hvis det stod til showrunneren af Bridgerton, Chris Van Dusen, så får vi ikke kun en anden sæson af Bridgerton, men måske hele seks sæsoner mere – så han rigtigt kan udfolde kærlighedshistorierne for hver af de seks resterende Bridgerton-søskende. Og det ville vi ELSKE! 

Kilder: Marie Claire, Express

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.