Ryan Reynolds i bar overkrop
© Twentieth Century Fox, Marvel Entertainment, Kinberg Genre Donners’ Company, TSG Entertainment / Entertainment / Touchstone Pictures, Mandeville Films, K/O Paper Products / Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Dimension Films, Platinum Dunes, Radar Pictures

Her er de 5 scener i film, hvor Ryan Reynolds er allerlækrest

Har du set dem alle?

14. juni 2018 af Amalie Kjær Boel

Savler du også over sprøde Ryan Reynolds hver gang, du ser ham smide trøjen – eller når han bare er uimodståelig lækker? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har nemlig fundet de fem scener i film, hvor Reynolds får os til at falde i staver over hans usædvanlige lækre krop. Han formår bare at få os føle de helt rigtige ting... 

1. The Nines

Det kan godt være, at du måske ikke har set denne film – men det bør du. For Reynolds er ikke til at tage øjnene fra. Det er, som om alt bare bliver bedre, når han smider trøjen. Vi glemmer i hvert fald tid og sted, og vi kan bare mærke savlen trille ud af vores mundvige. 

2. Deadpool 

Denne film kommer måske ikke som en overraskelse for de fleste – i hvert fald ikke den første halvdel af filmen (hvor han ikke er blevet til Deadpool endnu). Der er scener med ham, hvor han viser sin smækre, lækre krop frem. Men vi synes nu, at en af de lækreste scener med ham, er der, hvor han (spoiler) frier til sin kæreste – også selvom han har en trøje på. 

3. The Amityville Horror

Hvis du elsker gys og Reynolds sixpack, bliver du nødt til at se denne film, da den har lækre scener med Reynolds’ krop. Det er i hvert fald helt sikkert, at du kommer til at sætte filmen på pause flere gange for at observere den gudesmukke krop. 

Inden du ser videoen under, vil vi lige pointere, at den er en lille smule creepy

4. Buying the Cow

Denne film er måske også gået udenom din radar, men heldigt for dig, har vi her fundet en scene, du aldrig vil komme til at glemme. Ikke nok med at Reynolds er lækker, så er han også ufatteligt sjov i denne film – og måske lidt over grænsen som altid. 

5. The Proposal 

Den allerlækreste scene med Reynolds – ifølge os – er uden tvivl scenen, hvor han løber sammen med Sandra Bullock i The Proposal. Han smider tøjet og er helt nøgen, så hvordan kan det ikke være den bedste og lækreste scene? 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.