Sex Education og Lupin på Netflix
2022 bliver et år spækket med mange timers serie-binging!© Netflix

Her er de nye sæsoner, vi virkelig glæder os til at se i 2022

Hvilken serie glæder du dig allermest til en ny sæson af?

10. januar 2022 af Camilla Stubbe

Sidder du, ligesom os, altid tilbage med en følelse af tomhed, når du løber tør for flere afsnit af din yndlingsserie? Så vil denne artikel være dagens højdepunkt for dig! Vi har nemlig fundet ud af hvilke nye sæsoner af de bedste serier, der venter på os i det kommende år – og vi kan slet ikke få armene ned. 

2022 bliver jo endnu et år, hvor vi skal se SÅ mange fede serier på alle vores streamingtjenester. Så hvis dit nytårsforsæt var at se mindre fjernsyn, vil du kun blive skuffet, når du finder ud af alt det nye, du kan glæde dig til. Sorry not sorry...

Bridgerton sæson 2 (Netflix)

Er du også ved at blive utålmodig af at vente på den kommende sæson af Netflixserien Bridgerton, som havde premiere på streamingtjenesten tilbage i 2020? Så har vi gode nyheder til dig, for ventetiden er snart forbi! 

I foråret – mere præcist den 25. marts 2022 – lander sæson to af Bridgerton på Netflix, så du kan godt allerede nu sætte et kæmpe stort kryds i kalenderen. Indtil da må du fatte dig med en smule mere tålmodighed, og hvis ikke du allerede har gjort det, kan du imellem tiden tage vores test, og se hvem du minder allermest om fra den populære serie lige her.

Bridgerton sæson 2 på Netflix
Glæder du dig også til et gensyn med Bridgertons high society?© Netflix

The Handmaid’s Tale sæson 5 (HBO Max)

Den fantastiske, Emmy-vindende serie er tilbage! I løbet af 2022 vil du få fornøjelsen af at kunne se The Handmaid's Tale sæson fem, og det er vi ellevilde over at høre. Det er seriøst en af de bedste serier på HBO Max, og vi har jo næsten ikke kunne vente, siden vi slugte sæson fire på nul komma fem... 

Har du alligevel liiiiiidt svært ved at vente til den nye sæson kommer senere på året, kan du med fordel læse artiklen om ting, du måske ikke vidste om The Handmaid's Tale.

The Handmaids Tale på HBO Max
The Handmaid's Tale sæson fem lander på HBO Max i løbet af 2022.© HBO Max

Stranger Things sæson 4 (Netflix)

Hvis du også følte dig en lille smule snydt efter rygterne om, at Stranger Things sæson fire ville have premiere i 2021, så er du ikke alene! Vi ventede og ventede og ventede... 

Men hey! Godt nyt! Netflix har nemlig meldt ud, at vi kan glæde os til sommeren 2022, hvor den nye sæson altså for alvor får premiere. Og hvor vi glæder os! Det ville jo være perfekt timing, hvis den var klar til vores sommerferie, for så ved vi da godt, hvad vi skal bruge tiden på: Netflixserier!

Stranger Things på Netflix
Stranger Things sæson fire lander på Netflix midt på året. © Netflix

Lupin sæson 3 (Netflix)

Er du klar til at sige “Bonjour” til vores allesammens mestertyv Assane fra Netflixserien Lupin? Det er vi nemlig! Sæson tre af den spændende serie lander nemlig på Netflix i løbet af foråret 2022. 

Hvis du ligesom os havde totalt fransk feber, efter vi slugte de første sæsoner råt, kan du med fordel også tage et kig på Netflixserien Emily In Paris. Det er dog en helt anden boldgade, vi er ude i, men den er så fransk, som noget overhovedet kunne være. 

Lupin på Netflix
Er du klar til sæson tre af Lupin i foråret 2022?© Netflix

The Morning Show sæson 3 (Apple TV+)

Endnu en fantastisk nyhed! Vi var faktisk helt i tvivl om, der ville komme flere sæsoner af den sygt gode serie The Morning Show – men det gør der! Vi er totalt spændte på, hvad der kommer til at være omdrejningspunktet for den nye sæson, men vi er hundrede procent sikre på, at den nok skal blive ligeså spændende som de to første sæsoner. 

Har du ikke fået set The Morning Show endnu, er det en klar anbefaling herfra. Reese Witherspoon og Jennifer Aniston har begge to hovedrollerne – behøver vi sige mere?

The Morning Show på Apple TV+
Hvis ikke du allerede har set serien, kan vi klart anbefale The Morning Show!© Courtesy of Apple TV+

The Crown sæson 5 (Netflix)

Lige som vi troede, det ikke kunne blive meget bedre med et hav af nye sæsoner af alle vores yndlingsserier, fandt vi ud af, at The Crown også kommer med en ny sæson i 2022! Det er den femte sæson af Netflixserien, som du kan glæde dig til at få fornøjelsen af i slutningen af året. 

Vi er sindssygt spændte på, hvad vi kan forvente af den nye sæson! Vi håber i hvert fald på, at vi får mere af den absolut skønne prinsesse Diana!

The Crown på Netflix
Vi er sindssygt spændte på, hvad vi kan forvente af den nye sæson af The Crown!© Netflix

Outlander sæson 6 (HBO Max & Netflix)

Har du ligesom os bingewatchet alle sæsoner af Outlander? Så har vi virkelig gode nyheder til dig! I løbet af foråret vil du nemlig kunne se den helt nye sæson af serien – og hvis vi har hørt rigtigt, vil den både være tilgængelig på HBO Max og Netflix. Win!

Har du ikke set Outlander endnu? Så kan vi klart anbefale, at du går i gang. Der er lige nu fem sæsoner tilgængelig på begge streamingtjenester, så du skal slet ikke bekymre dig om at løbe tør for afsnit lige foreløbig.

Outlander på HBO Max
Har du ikke set Outlander endnu? Så kan vi klart anbefale, at du går igang!© HBO Max

Sex Education sæson 4 (Netflix)

Den sjove serie om de unge high school-elever er tilbage på Netflix i 2022. Sæson fire får nemlig premiere i løbet af årets slutning, og vi glæder os til et gensyn med Maeve, Otis, Ruby og de andre! 

Har du svært ved at vente til slutningen på året, kan du da lige tage en test, og se hvem fra serien du minder mest om lige her. Hvis ikke du har set serien, kan du med fordel læse mere om den her.

Sex Education på Netflix
Sex Education er tilbage på Netflix med en ny sæson i slutningen af året. © Netflix

Euphoria sæson 2 (HBO Max)

Har du glædet dig til sæson to af serien Euphoria og et gensyn med den smukke Zendaya i rollen som Rue Bennett? Det har vi godt nok også! Derfor er vi glade for at kunne bringe dig nyheden om, at sæson to NETOP har premiere lige nu.

Du kan se serien fra den 10. januar 2022 på HBO Max, så hvad venter du på? Hop ind på streamingtjenesten, køb noget bland selv-slik, og forkæl dig selv med en helt ny sæson af Euphoria!

Euphoria på HBO Max
Euphoria sæson to har premiere den 10. januar 2022 på HBO Max.© HBO Max

Ozark sæson 4 (Netflix)

Nu er ventetiden ovre! Serien Ozark får en sæson fire, og den lander på Netflix om et øjeblik. Så hvis du, ligesom os, har ventet i spænding på endnu en sæson af den mørke serie, så kan du godt begynde at forberede dig. Ozark har nemlig premiere på Netflix den 21. januar 2022. 

Har du ikke set Ozark endnu? Så er det en klar anbefaling herfra, hvis du er til dystre og nervepirrende krimi- og thrillerserier. 

Ozark på Netflix
Ozark sæson fire lander på Netflix den 21. januar 2022.© Netflix

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide