serier 2023, squid game sæson 2
Åh vi glæder os til den nye sæson af Squid Game© Netflix

Her er de nye sæsoner, vi virkelig glæder os til at se i 2023

Hvilken serie glæder du dig allermest til en ny sæson af?

4. januar 2023 af Maria Dalby Kamper

Så er det nye år skudt ind, og vi har sådan glædet os til 2023! Der kommer nemlig nye sæsoner af flere af vores absolutte yndlingsserier. Vi ser seriøst meget frem til de mange glædelige gensyn med vores favorit-serievenner.

Der er mange virkelig gode gensyn at se frem til, og herunder har vi samlet 8 serier, som efter alt at dømme ser ud til at vende tilbage i 2023 – så du kan godt begynde at glæde dig!

1. Bridgerton

Er du også klar på meget mere Bridgerton? Det er vi i høj grad, og produktion af tredje sæson af den populære Netflix-serie er i fuld gang. Den nye sæson vil især fokusere på forholdet mellem Colin Bridgerton og Penelope Featherington. 

Vi glæder os til igen at leve os ind i Londons high society, når den tredje sæson kommer i sommeren 2023!

bridgerton serier ny sæson 2023
Vi glæder os til at komme meget tættere på dette forhold© Liam Daniel/Netflix

2. YOU

Først var der Guinevere, så Love, og senest er Joe Goldbergs øjne faldet på Marienne. Vi når i slutningen af sæson 3 lige at se, at Joe er taget til Paris i forsøget på at finde Marienne. Det bliver spændende at se, hvordan det udvikler sig!

Den første del af seriens nyeste sæson kommer på Netflix fra den 9. februar i år, og den sidste del kommer den 9. marts. Vi er i hvert fald så klar til at binge denne serie. Se teaseren her:

3. True Detective

Hvis du ligesom os elsker krimi, så har du nok også set True Detective, eller måske du har overvejet det? Du kan i hvert fald godt glæde dig, for det ser ud til, at den nyeste sæson True Detective: Night Country, som altså er sæson 4, kommer i slutningen af året! 

Du kan finde True Detective på HBO Max i slutningen af 2023, og indtil da kan du streame de forrige sæsoner (igen) også på HBO Max. 

true detective sæson 4, Night Country, serier 2023
Hvis du er til krimi-serier, så skal du måske se denne nye sæson!© HBO Nordic

4. Squid Game

Den første sæson af Squid Game tog hele verden med storm, og det blev den mest sete Netflix-serie nogensinde! Derfor er sæson 2 længe ventet, og vi glæder os til at se, hvad der sker efter Gihun tilsyneladende ikke stiger ombord på flyet mod Amerika for at besøge sin datter. 

Indtil den nye sæson kommer i slutningen af 2023, så kan du læse syv ting, du måske ikke vidste om Squid Game, lære at lave sukkerkagerne fra serien, eller du kan se, hvilke danske børnelege, vi gætter på ville være med i serien, hvis den var dansk.

squid game sæson 2 nye sæsoner i 2023
Vi blev efterladt med lidt af en cliffhanger, så sæson 2 er noget vi ser frem til.© Netflix

5. The Crown

Sæson 6 af The Crown siges at være den sidste i rækken, og den skulle dække tidsperioden fra 90'erne til tidligt i 00'erne. Vi vil altså fortsætte med at følge Diana lidt endnu!

Sæson 6 er lige nu sat til at udkomme i november 2023, og i mellemtiden kan du jo lære lidt mere om serien med disse 17 overraskende ting, som du måske ikke vidste om The Crown. Se eller gense de tidligere sæsoner på Netflix nu!

the crown sæson 6 ny sæson 2023
Kan det blive november sådan nu agtigt?!© Keith Bernstein

6. Emily in Paris

Vi har lige binget Emily in Paris her i juleferien, inden året 2022 gik på hæld, og det ser ud til, at vi kan gøre det samme i december 2023, hvor sæson 4 af den virkelig sjove serie vender tilbage. Så hvis du ikke lige har haft tid til at se sæson 3, så har du altså god tid endnu.

Du kan se Emily in Paris sæsonerne på Netflix, og du kan også tage vores test og finde ud af, hvilken karakter fra Emily in Paris du er!

emily in paris sæson 4, 2023
Vi glæder os très til at se mere til Emily i Paris© Netflix

7. Only Murders in the Building

Only Murders in the Building sæson 2 sluttede på lidt af en cliffhanger, så det bliver mega spændende at se, hvad der fortsat sker. Det er klart en af de serier på Disney+, som har overrasket mest. 

Der har indtil nu været en rimelig konsistent plan for udgivelser af seriens to forrige sæsoner, og derfor ligger det også i kortene, at sæson 3 rammer Disney+ i år. 

only murders in the building sæson 3 ny sæson 2023 serier
Vi er så klar til mere med disse tre.© Disney+

8. Sex Education

Sæson 4 af Sex Education er bekræftet, men vi ved desværre ikke noget konkret om en premieredato endnu. Vi håber dog så meget på en udgivelse i 2023, at vi har valgt at inkludere serien på denne liste. Der har været flere tydelige tegn på, at sæsonen allerede har været i produktion, da der er flere af skuespillerne såsom Gillian Anderson, som har delt hints omkring sæson 4 på Instagram

Sex Education kan findes på Netflix, og der er altså tre sæsoner, som du kan se eller gense, imens du venter på næste sæson.

sex education sæson 4, serier i 2023
Skal du se sæson 4?© Sam Taylor/NETFLIX

Andre sæsoner, vi forventer at se (og glæder os til) i 2023:

 • Succesion – sæson 4 (HBO Max)
 • Curb Your Enthusiasm – sæson 12 (HBO Max)
 • Barry – sæson 4 (HBO Max)
 • Euphoria – sæson 3 (HBO Max)
 • The Madalorian – sæson 3 (Disney+)
 • Loki – sæson 2 (Disney+)
 • Ted Lasso – sæson 3 (Apple TV+)
 • Young Royals – sæson 3 (Netflix)
 • The Witcher – sæson 3 (Netflix)
 • Ginny & Georgia – sæson 2 (Netflix)
 • Den som dræber – fanget af mørket – sæson 3 (Viaplay)