Aladdin
© Walt Disney Pictures, Silver Screen Partners IV, Walt Disney Feature Animation

Her er den ukendte skuespiller, som skal spille Aladdin i Disneys nye spillefilm

Han er både dødhamrende charmerende og helt forfærdelig pæn!

17. juli 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Vi var pænt begejstrede, da vi kunne fortælle, at den kære Will Smith skal spille den kugleskøre lampeånd Genie i Disneys nye udgave af Aladdin

Den nye version bliver en spillefilm, og vi har ventet i spænding på, hvem der mon fik rollen som vores elskede Aladdin. Nu kan vi endelig give jer svaret, for Disney har nemlig afsløret, at det bliver skuespilleren Mena Massoud.

Mena Massoud er relativt ukendt, men efter at have tjekket hans Instagram-profil igennem, er vi helt sikre på, at han er det helt rette valg – Massoud er nemlig både dødhamrende charmerende og helt forfærdelig pæn! 

Hvem skal spille Jasmin?

Nyheden om, at Mena Massoud skal spille Aladdin, kommer ikke alene. Disney har nemlig også løftet sløret for, hvem der skal spille den smukke prinsesse Jasmin. Det bliver engelske Naomi Scott, som både har arbejdet som skuespiller og sangerinde. 

Det er endnu uvist, hvornår spillefilmen får premiere, men optagelserne skulle ifølge flere medier begynde allerede i august. Én ting er i hvert fald sikkert: Vi glæder os helt vildt til at se det nye Disney-par på biograflærredet! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.