Overrasket prins Erik i Den lille havfrue
Gælder du dig til genindspilningen af Den Lille Havfrue lige så meget som os? © Walt Disney Pictures, Silver Screen Partners IV, Walt Disney Feature Animation

Live action-udgaven af Den Lille Havfrue har endelig fundet sin prins Erik

De ligner faktisk hinanden ret meget, synes vi

13. november 2019 af Amalie Remmer Kildebro

Som alle vi Disney-fans (og fanatikere) ved, er Disney – til vores store glæde – i gang med det helt store projekt om at genindspille mange af deres store klassikere til live-action film. For eksempel dette forårs Aladdin, den længe ventede Løvernes Konge og Lady og Vagabonden, der udkom i forbindelse med lanceringen af Disneys nye streamningtjeneste, Disney+. 

Og nu er scenen sat for, at Den Lille Havfrue kan gøre kunsten efter, da de endelig har fundet deres prins Erik efter længere tids mystik og spekulationer.

Kan du se forskel? 

Det er den britiske skuespiller Jonah Hauer-King, som er blevet castet til at spille vores alle sammens (okay, mest Ariels) prins Erik. Den 24-årige skuespiller er bedst kendt for mini-serien Little Women (2017) og filmen A Dog’s Way Home (2019). Udover det er han dog lidt uvant på det store lærred. 

Jonah Hauer-King skal spille Prins Erik
Jonah Hauer-King skal spille prins Erik i den nye live-action af Den lille havfrue. © Wenn

Ariel er allerede blevet fundet

Rollen som Ariel er allerede blevet besat af Halle Bailey, og der går rygter om, at Kong Triton skal spilles af Javier Bardem, og Ursula skal spilles af selve Melissa McCarthy – bedst kendt fra et hav af komedier så som Brudepiger, The Heat og Life of the Party

Den Lille Havfrue udkom originalt i 1989 (ja, det er 30 år siden!) og alle vores havfruedrømme blev opfyldt! Vi håber, at denne live-action kan gøre kunsten efter eller måske tilføje noget nyt til fortællingen? Men en ting er i hvertfald sikkert: Vi glæder os til at se den nye prins Erik i aktion!

Kilde: EW Entertainment 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.