© iStock

Her er, hvad du skal se, mens alle andre ser VM

Føler du dig som den eneste, der ikke går i spåner over 22 mænd, der løber efter en bold? Bare rolig, vi har en bedre underholdning til dig

4. juli 2018 af Benjamin Native Studio for YouSee

Hvad enten det er dine veninder eller din kæreste, der i disse dage forvandler sig til fodboldhungrende zoombier og nærmest er umulige at komme i kontakt med, så kan det nemt blive en smule kedeligt for dig. Heldigvis kan du sagtens nyde deres fravær og dit eget selskab med lige de tv-programmer og serier, der passer allerbedst til dig. Du kan nemlig blande din helt egen tv- og streamingpakke hos YouSee.

Læs mere om konceptet her, og find ud af, hvor meget du kan spare. 

Lækre mænd og romantik

Indrømmet, hvis du kun er interesseret i at kigge på lækre mænd, kan du måske godt nøjes med VM, for lad os være ærlige; det er noget seriøst øjenguf, der løber rundt på de baner. Meeen leder du alligevel efter noget med lidt mere action, så læs med her.

En HBO-serie, der kan mætte din lyst til lækre mænd, er The Arrangement med Josh Hendersen. Serien handler om skuespiller-miljøet i LA, og vi lover, at der hverken er mangel på vaskebræt eller intriger.

Hvis du ikke allerede har hørt om Mister Grey, så er det på tide. Hvis du kender ham i forvejen, så er det måske tid til et gensyn. Du kan finde Fifty Shades Darker på Viaplay. Er du mere til Ryan Gosling, kan du hygge dig med ham og La La Land, som også findes på Viaplay. 

Du kan selvfølgelig også bare sætte dig klar med servietterne med det samme og se P.S. I love You på C More eller sætte dig godt til rette, når Kanal 4 hver dag hele sommeren viser romantiske fim. 

© C More

Reality og dokumentarer

Hvis du alligevel ikke er helt VM-forskrækket, har du alletiders mulighed for at komme lidt tættere på både landholdet og deres kærester i programmet Kærester med Landsholdet på TV 2 Zulu. Du kan også se med, når almindelige kvinder skal finde den helt rigtige brudekjole i Say Yes To The Dress eller Kærlighed ved Første Swipe på Kanal 4, eller når knap så almindelige kvinder åbner dørene op i Real Housewives of Beverly Hills på TV3. Har du lyst til endnu flere bryllupsprogrammer, skal du alliere dig med TLC, hvor der er masser af både serier og reality til dedikerede bryllupsfans 

© TV3

Gode grin og Comedy

Trænger du til at grine, er der også masser at hente med tv og streaming. Her kan du for eksempel lade enten Tobias Dybvad på TV 2 Zulu blæse dig bagover med gode og upassende jokes, udforske HBO Nordics helt egen comedy-kategori eller kaste dig over YouSee Comedy, hvor du kan se en række comedy-programmer med nogle af Danmarks bedste komikere. Er du mere til de klassiske serier, anbefaler vi blandt andet How I Met Your Mother på TV3 Puls eller Big Bang Theory på Kanal 5.  

© YouSee Comedy

Drama og krimi

Kan du heller ikke få nok af gode dramaer, så er det nu, du skal nyde, at du har tiden til det. På C More kan du blandt andet se dramaet House of D. Er du mere til de klassiske krimier, hvor du kan nøjes med et enkelt afsnit, så er Kanal 5 det rette for dig. Her er serien som blandt andet Criminal Minds og CSI

© Kanal 5

Bland Selv 

Er du blevet nysgerrig på, hvordan du blander de kanaler og streamingtjenester, der passer bedst til dig? Så læs med her:

Kan du også se fidusen i at kunne skifte dine kanaler og streaming-tjenester ud, så du kan bingewatche, lige hvad du har lyst til – også selvom kæresten ikke altid er enig. Så er Bland Selv måske det perfekte match til dig. Du får blandt andet adgang til HBO Nordic, Viasat Film inklusiv Viaplay og Dansk Filmskat i din pakke, uden det koster ekstra. Og bare rolig, hvis du skulle blive træt af at kigge på lækre mænd i Vikings på C More, eller hvis dine nerver er blevet tyndslidte efter for mange krimier på Kanal 5, så husk, at du nemt udskifte dem løbende. 

Pssst... der er også lidt penge at spare med Bland Selv-pakken. Faktisk op til 61% på dine streamingtjenester, fordi du kan samle det hele i ét abonnement.