The Christmas Chronicles 2
Denne julefilm bliver helt sikkert et hit!© 1492 Pictures

Her er julefilmen, vi glæder os til at se i år – og den kommer på Netflix

Nu kan julen bare ikke komme hurtigt nok!

18. september 2020 af Henny Müller Dahl

Selvom der stadig er et par måneder til jul, kan vi slet ikke lade være med at tænke på alle de kommende vinteraftener, hvor vi bare skal se den ene julefilm efter den anden. For hvis der er én ting, der virkelig kan få os i julehumør, så er det selvfølgelig en hyggelig julefilm

Men i år behøver vi ikke KUN at gense de gamle klassikere, som vi elsker – for Netflix har netop udsendt traileren til The Christmas Chronicles 2, som betyder, at vi i år kan tilføje en splinterny film til vores jule-watchlist. 

Som filmens titel afslører, bliver den nye film en fortsættelse til The Christmas Chronicles, der udkom i 2018, og som helt sikkert er blandt de bedste julefilm på Netflix.

Et glædeligt gensyn med de samme karakterer

I den nye to'er tager vi endnu engang ud på en rejse med de karakterer, vi kender fra den første film. Filmens søde pige Kate er blevet en kold teenager (men det er ikke på grund af sneen). Helt uventet bliver hun genforenet med Santa Claus, og sammen skal de igen kæmpe for julen, som en mystisk fjende forsøger at sabotere for evigt. 

Dog får vi denne gang meget mere at se til Fru Claus, som kun optrådte meget kort i den første film. Og rollerne som julemanden og hans kone spilles af ingen ringere end Kurt Russell og Goldie Hawn, der har dannet par i 37 år! Et rigtigt power-couple. 

Lander på Netflix i god tid før jul

Meget tyder derfor på, at vores julehumør er reddet, når vi i The Christmas Chronicles 2 kan glæde os til at se smukke sneklædte landskaber med rensdyr og elvere i lange baner.

Den nye film udkommer på Netflix 25. november – et helt acceptabelt tidspunkt at begynde at se julefilm på (hvis ikke vi allerede var startet). Nu ved vi i hvert fald, hvad vi skal den dag!

Kilde: People.com 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.