Luke Hemsworth, Chris Hemsworth, Liam Hemsworth
Luke, Chris og Liam Hemsworth har tilsammen medvirket i mange film.© WENN

Her er listen over alle film med de 3 Hemsworth-brødre

Værsgo – med tre gange Hemsworth bliver det ikke meget bedre!

9. oktober 2020 af Henny Müller Dahl

Luke, Chris og Liam Hemsworth er nogle populære og talentfulde herrer, som vi på redaktionen i den grad nyder godt af at se på skærmen. For udover at udseendet sidder lige i skabet, kommer vi heller ikke udenom, at skuespiller-trioen bare altid gør det godt i de roller, vi ser dem i. 

Tre erfarne brødre

De australske brødre har allerede haft lange karrierer, og tilsammen har de været med i hele 57(!) film. Så mangler du et Hemsworth-fix, er der i hvert fald nok film at tage af. Men for at du ikke selv behøver at fare helt vild i de lange bagkataloger, giver vi dig her overblikket over alle de film, som brødrene medvirker i. 

Lad os starte med den ældste bror, som faktisk er den, der har startet sin filmkarriere senest, men som har haft mange tv-roller inden da. 

Luke Hemsworth

2014

 • The Reckoning I sin første filmrolle spiller Luke Hemsworth detektiven Jason Pearson. Da han bliver myrdet, bliver mordet undersøgt af filmens anden hovedperson, nemlig Jasons detektivkollega, Robbie Green. På gerningsstedet finder Robbie et mistænkeligt SD-kort – og så bliver det spændende! 

 • The Anomaly – I denne film, der er en blanding af sci-fi, action og thriller, spiller Luke Hemsworth agenten Richard Elkin, også kaldt Anomaly #13. Her spiller Luke Hemsworth side om side med Ian Somerhalder (som vi også rigtig godt kan lide). 
 • Kill Me Three Times – Denne komiske, sorte komedie handler om mand (Simon Pegg), der opdager, at hans kone har en affære med Luke Hemsworth (okay, altså hans karakter, Dylan Smith). Manden ansætter en privatdetektiv, som også er lejemorder, og så går det løs... 

2015

 • Infini – Her spiller Luke Hemsworth karakteren Charlie Kent. Denne australske sci-fi-film handler om et såkaldt search and resue-team, der opdager en stor global trussel efter at have rejst til en minekoloni i det ydre rum. Det lyder meget specielt i vores ører! 
Filmen Infini
I filmen Infini spiller Luke Hemsworth karakteren Charlie Kent© Storm Vision Entertainment, Eclectik Vision, Storm Alley Entertainment

2016

 • Science Fiction Volume One: The Osiris Child – Luke Hemsworth har en mindre rolle i denne film, der handler om en mand, der danner en usædvanlig alliance, mens han kæmper for at redde sin datter fra en fremmed art.

2017

 • Hickok – I denne western-film spiller Luke Hemsworth hovedkarakteren Wild Bill Hickok, der levede i 1800-tallet, og som var kendt for sine mange skudkampe. 
 • Thor: Ragnarok – Denne kendte superheltefilm er den tredje film i rækken af Thor-film, der handler om, ja... den nordiske gud Thor og Marvel-karakteren af samme navn. Her har Luke Hemsworth en lille gæsteoptræden, hvor laver en lille afløsning som Thor for sin bror Chris Hemsworth, der ellers har rollen. 
Luke Hemsworth som Thor i Thor: Ragnarok
Luke Hemsworth som Thor-afløser for sin bror i Thor: Ragnarok© Walt Disney Pictures, Marvel Studios, Government of Australia
 • Encounter – Dette er endnu en sci-fi-film med Luke Hemsworth på rollelisten. Her spiller han hovedkarakteren Will Fleming, der sidder i rullestol efter en bilulykke, hvor han mistede alt, har har kært. En dag finder hans venner et mystisk objekt, som potentielt kan ændre det hele. 
 • River Runs Read – Filmen handler om en hævntørstig dommer, der vælger at tage loven i sine egne hænder, da to politibetjente dræber hans søn. Luke Hemsworth spiller her den ene betjent ved navn Von. 

2018

 • We Are Boats – Luke Hemsworth har rollen som karakteren Lucas i denne film, der kort fortalt handler om, hvordan mange forskellige liv ofte kan blive flettet ind i hinanden. 

2019

 • Crypto – I denne film, der har fokus på hvidvaskning af penge og såkaldte kryptovaluta, spiller Luke Hemsworth manden Caleb Duran, hvis far har den fancy titel som hvidvaskningsanalytiker (det lyder altså som en sej jobtitel!)
Luke Hemsworth i Crypto
Luke Hemsworth i filmen Crypto© Yale Productions, BondIt Media Capital, Dynasty Pictures (II)

2020

 • Death of Me – I denne gyserfilm spiller Luke Hemsworth karakteren Neil. Filmen handler om et par, der finder et ubehageligt videobånd, hvor de slår hinanden ihjel, og sammen må de finde ud af, hvor det mystiske bånd stammer fra. 

Kommende film 

 • The 34th Battalion – Denne film, der endnu ikke er udkommet, handler om første verdenskrig og om fire venner fra New South Wales i Australien, der i året 1916 tjener på vestfronten under krigen. Luke Hemsworth spiller her en karakter ved navn Robinson. 

Chris Hemsworth

2009

 • Star Trek – Denne film er den 11. i Star Trek-filmserien, og her udfylder nye skuespillere rollerne som de originale hovedkarakterer. Chris Hemsworth spiller her rollen som George Kirk.
 • A Perfect Getaway – I denne thriller-film spiller Chris Hemsworth karakteren Kale Garrity. Filmen handler om tre par, der rejser på ferie til Hawaii, og pludselig begynder der at ske en række mord. Det fører hurtigt til en mistanke om, at et af parrene er morderne. 
Chris Hemsworth i A Perfect Getaway
Chris Hemsworth i rollen som Kale Garrity i A Perfect Getaway© Rogue, Relativity Media, QED International, Davis Entertainment, Tucker Tooley Entertainment

2010 

 • Cash – I denne film har Chris Hemsworth hovedrollen som Sam Phelan, der sammen med sin kone finder en kuffert fyldt med penge, som de vælger at bruge. Kufferten tilhører en kriminel, og for at tilbagebetale deres gæld må Sam og konen selv blive kriminelle. 

2011 

 • Thor – I denne kendte Marvel-film spiller Chris Hemsworth selveste guden Thor, der bliver forvist fra Asgård og sendes til jorden. Vi synes, skuespilleren gør det urimeligt godt som nordisk gud i denne film. 

2012 

 • The Cabin in the Woods – Chris Hemsworth har rollen som Curt Vaughan i denne horrorkomedie, der både er lidt skræmmende, men også sjov (mærkelig kombination – men det fungerer!) Filmen følger en gruppe studerende, der rejser til en hytte langt ude i skoven. Og så sker der ting og sager... 
 • The Avengers – I denne film, som Marvel også står bag, får vi endnu engang lov til at se Chris Hemsworth i rollen som Thor – og vi klager bestemt ikke. 

Chris Hemsworth som Thor
Chris Hemsworth som Thor i Avengers fra 2012© Marvel Studios, Paramount Pictures
 • Snow White and the Huntsman – I denne udgave af den klassiske fortælling om Snehvide spiller Chris Hemsworth jægeren Eric. 
 • Red Dawn – Chris Hemsworth har rollen som Jed Eckert i denne film, der handler om en gruppe unge, som forsøger at beskytte deres hjemby fra nordkoreansk indtrængen. 

2013

 • Star Trek Into Darkness – I denne Star Trek-film er det kun en lille del af Chris Hemsworth, der er med – nemlig hans stemme, som han lægger til karakteren George Kirk, som han spillede i Star Trek-filmen fra 2009. 
 • Rush – Filmen handler om Formel 1-kørerne James Hunt og Niki Lauda – to sportsmænd fra virkeligheden, der var rivaler og som kæmpede mod hinanden op gennem 1970'erne. Chris Hamsworth har rollen som James Hunt. 
Chris Hemsworth som James Hunt
Chris Hemsworth som Formel 1-køreren James Hunt© Exclusive Media Group, Cross Creek Pictures, Imagine Entertainment, Revolution Films, Working Title Films, Double Negative (DNEG)
 • Thor: The Dark World – Igen igen stifter vi bekendskab med Chris Hemsworth som Thor i denne populære superheltefilm. 

2015

 • Blackhat – Chris Hemsworth spiller her rollen som en hacker ved navn Nick, der bliver løsladt fra fængsel, da en kode, han har skabt, bliver knyttet til et terrorangreb. Nick må hjælpe politiet og bliver draget ind i en konflikt mellem USA og Kina. 
 • Avengers: Age of Ultron – I denne Avengers-film får vi endnu engang lov til at se Chris Hemsworth i rollen som Thor. Hvilken fryd! 
 • Vacation – Denne sjove komedie handler om en amerikansk familie, der tager på roadtrip på tværs af landet med formålet om at genoplive forældrenes kærlighed. Men undervejs løber de ind i en masse problemer. Chris Hemsworth (og hans overkrop) spiller her en karakter ved navn Stone Crandall. 
Chris Hemsworth i Vacation
Vi klager ikke over Chris Hemsworths udseende i Vacation! © BenderSpink, David Dobkin Productions, New Line Cinema

 • In the Heart of the Sea – Denne film er inspireret af forliset af hvalfangstskibet Essex i 1820. Filmen handler om, hvordan skibets besætning må kæmpe for at overleve ude på havet, da de støder på en gigantisk hval. Det lyder ikke som en rar oplevelse! Chris Hemsworth spiller her styrmanden Owen Chase. 

2016

 • The Huntsman: Winter's War – I denne forsættelse til filmen Snow White and the Huntsman fra 2012 møder vi endnu engang Chris Hemsworth som jægeren Eric. Filmens fortælling foregår både før og efter den første film. 
 • Ghostbusters – I denne remake af Ghostbusters-filmen fra 1984 spiller Chris Hemsworth rollen som Kevin Beckman – en flot men lidt uintelligent receptionist. 

Chris Hemsworth i Ghostbusters
Chris Hemsworth i rollen som receptionisten Kevin Beckman i Ghostbusters© Columbia Pictures, LStar Capital, Village Roadshow Pictures, Pascal Pictures, Feigco Entertainment, Ghostcorps, The Montecito Picture Company
 • Doctor Strange – Chris Hemsworth optræder kun ganske kort som Thor i denne Marvel-film, som handler om kirurgen Doctor Strange, der efter en ulykke ikke længere kan bruge sine hænder. 

2017

 • Thor: Ragnarok Verden kan ikke få nok af Thor, så her får vi endnu engang lov til at se Chris Hemsworth i hans absolut mest kendte rolle. 

2018

 • 12 Strong – I denne krigsfilm spiller Chris Hemsworth kaptajnen Mitch Nelson, der leder amerikanske specialstyrker ind i Afghanistan på en farlig mission i kølvandet på angrebene i New York den 11. september 2001. 
 • Avengers: Infinity War – Chris Hemsworth gør det endnu engang meget godt som den nordiske gud Thor i denne Avengers-film fra 2018. 
 • Bad Times at the El Royale – Chris Hemsworth spiller karakteren Billy Lee i denne thriller. Filmen handler om syv fremmede, der i 1969 møder hinanden på et øde hotel. De har alle sammen en mørk fortid, og som tiden går, kommer deres mange hemmeligheder frem i lyset. 
Chris Hemsworth i Bad Times at the El Royale
Chris Hemsworth i en regnfuld scene i filmen Bad Times at the El Royale© Goddard Textiles, TSG Entertainment, Twentieth Century Fox

2019

 • Avengers: Endgame – Chris Hemsworth som Thor kræver vist ikke længere en introduktion, og her optræder han endnu engang i den populære Avengers-filmserie. 
 • Men in Black: International – I denne spin-off af Men in Black-filmserien spiller Chris Hemsworth Henry, også kaldet Agent H, der team'er op med Agenten M, da jorden bliver invaderet af mystiske aliens, der kan tage form som mennesker. 
 •  Jay and Silent Bob Reboot – Denne komedie er baseret på filmen Jay and Silent Bob Strike Back fra 2001. Den nye film handler om Jay og Silent Bob, der tager ud på en mission for at forhindre filmskabere i Hollywood i at lave en ny film om dem. Chris Hemsworth optræder her som... Ja, sig selv! 

2020 

 • Extraction – I denne Netflix-action thriller har Chris Hemsworth rollen som Tyler Rake. En lejesoldat, der bliver hyret af en fængslet kriminel til at redde den hans kidnappede søn. Men undervejs opstår der en masse udfordringer, og den vanskelige mission bliver endnu sværere. 

Chris Hemsworth i Extraction
Chris Hemsworth i filmen Extraction fra 2020© Netflix, AGBO, T.G.I.M Films, Thematic Entertainment

Liam Hemsworth 

2009 

 • Knowing – Liam Hemsworth har sin første filmrolle i denne sci-fi-film, der handler om en professor, der vil forsøge at forhindre den ultimative katastrofe. Liam Hemsworth spiller her rollen som karakteren Spencer. 
 • Triangle – Denne psykologiske thriller handler om en gruppe passagerer, der hopper ombord på et skib, efter at deres yacht vælter under en storm. Men når de kommer ombord, opdager de, at de faktisk er i endnu større fare ombord. Spændene! Her spiller Liam Hemsworth en karakter ved navn Victor. 

2010

 • The Last Song – Hvem husker ikke denne skønne, romantiske ungdomsfilm, hvor Liam Hemsworth spiller side om side med sin (nu) ekskone Miley Cyrus. Liam Hemsworth har rollen som drengen Will Blakelee, som Miley Cyrus' karakter, Veronica Miller, bliver forelsket i henover en sommerferie. 

Liam Hemsworth i The Last Song
Liam Hemsworth var en rigtig snack i filmen The Last Song© Touchstone Pictures, Offspring Entertainment, Hope Town Entertainment

2012 

 • The Hunger Games – Denne populære filmserie om Katniss Everdeen, der tager sin søsters plads i de brutale Hunger Games, tog hele verden med storm, da filmene udkom. Liam Helmsworth spiller her den godhjertede Gale Hawthorne, der er Katniss' bedste ven og jagtpartner.  
 • The Expendables 2 – Denne film er fortsættelsen til The Expendables fra 2010. To'eren handler om en gruppe lejesoldater, der vil hævne sig mod en rival, der har dræbt en af deres kammerater. Liam Hemsworths har rollen som karakteren Billy Timmons. 

2013 

 • Love and Honor – Liam Hemsworth har her rollen soldaten Mickey Wright i denne film, der er baseret på en virkelig historie. Filmen foregår under Vietnamkrigen, og Liam Hemsworth spiller her ven til en anden soldat, som vender hjem fra krigen for at genvinde sin kærestes hjerte. 

Liam Hemsworth i Love and Honor
Den charmerende Liam Hemsworth i filmen Love and Honor© Red 56, Deep Blue Pictures

 • Paranoia – I denne thriller har Liam Hemsworth hovedrollen som Adam Cassidy – en ung mand, der bliver involveret i et grådigt spil mellem to magtfulde milliardærer. 
 • Empire State – Hovedkarakteren Chris Potamitis, der i denne film spilles af Liam Hemsworth, arbejder som sikkerhedsvagt, og sammen med sin bedste ven beslutter han at stjæle fra det firma, han arbejder for. Da en detektiv begynder at jagte dem, tager tingene en ny drejning. 
 • The Hunger Games: Catching Fire – Vi får endnu et glædeligt gensyn med Liam Hemsworths karakter Gale Hawthorne i to'erne i The Hunger Games-filmserien. 

Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth i The Hunger Games: Catching Fire
Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth spillede nogle af de centrale karakterer i hele The Hunger Games-filmserien© Color Force, Lionsgate

2014 

 • Cut Bank – Denne thriller handler om et mordvidne (Liam Hemsworths karakter Dwayne McLaren), der forsøger at udnytte situationen til at blive rig. 
 • The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – I den tredje The Hunger Games-film møder vi endnu engang Liam Hemsworth som søde Gale Hawthorne. Han var helt sikkert noget af de bedste ved filmene, hvis du spørger os. 

2015 

 • The Dressmaker – I denne film, hvor Kate Winslet spiller hovedrollen som en kjoleskrædder, spiller Liam Hemsworth en karakter ved navn Teddy McSwiney, som, blandt andet, optræder i bar overkrop i en scene. Dét husker vi i hvert fald tydeligt! (Resten af filmen var nu også god) 

Chris Hemsworth i The Dressmaker
Den mindeværdig scene fra filmen The Dressmaker © Screen Australia, Film Art Media, White Hot Productions

 • The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 – I den sidste The Hunger Games-film blev vi heller ikke snydt for et gensyn med Liam Hemsworth som Gale Hawthorne. Tak for alt, Gale! 

2016 

 • Independence Day: Resurgence – Liam Hemsworth spiller her en pilot ved navn Jake Morrison, der sammen med en masse andre frygtløse mænd og kvinder, forsøger at redde planeten, da den for anden gang inden for 20 år bliver invaderet af aliens. 
 • The Duel – David Kingston er navnet på Liam Hemsworth karakter i denne western-film, der foregår i Texas i 1887, hvor en lille by rammes af en række mord. 

Liam Hemsworth og Woody Harrelson i The Duel
I The Duel spiller Liam Hemsworth sammen med Woody Harrelson© Lionsgate Premiere, Atomic Entertainment (II), Mandeville Films, Mississippix Studios, 26 Films, Bron Capital Partners, Crystal Wealth, Media House Capital

2019

 • Isn't It Romantic – I denne sjove komedie har Liam Hemsworth rollen som fyren Blake, der bliver forelsket i filmens hovedkarakter Natalie, som spilles af den altid morsomme Rebel Wilson. Natalie hader romantiske komedier, men en dag havner hun i et mærkeligt univers, hvor alting minder om... Ja, en romantisk komedie!
 • Killerman – Liam Hemsworth har her rollen som hvidvaskeren Moe Diamond, der en dag vågner uden hukommelse, men som begiver sig ud på en rejse efter svar, da han opdager, at nogen har stjålet både hans penge og stoffer, der tilsammen har millionværdi. 

2020

 • Arkansas – Denne krimi-thriller handler om to kriminelle fyre, der en dag møder den narkobaron, der styrer deres liv. Liam Hemsworth har hovedrollen som den kriminelle Kyle Ribb – og endnu engang ser han flot ud som altid! 
Liam Hemsworth i filmen Arkansas
Liam Hemsworth som karakteren Kyle Ribb i filmen Arkanas© StoryBoard Media, Buffalo 8 Productions, Don Kee Productions, Jeff Rice Films, Media Finance Capital, Rhea Films (II), Sprockefeller Pictures

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.