© iStock

Her er serierne, du skal se med dine veninder

Og du kan nemt få adgang til at se dem allesammen ét sted!

28. juni 2018 af Benjamin Native Studio for YouSee

Det kan godt være, at solen skinner - men nogle gange har man bare lyst til en afslappende søndag på sofaen!

Vi elsker vores streamingtjenester, men der er næsten alt for meget at vælge imellem. Nogle gange er det fedt at læne sig tilbage og bare nyde, at andre har planlagt underholdningen for dig.

Derfor har vi sammensat en perfekt søndag med lækker underholdning fra morgen til aften. 

Lav dit helt eget underholdnings-mix

Vi er teamet op med YouSee, som gør det nemt at lave din egen Woman-serieaften. Med deres nye koncept Bland Selv, kan du nemlig vælge frit mellem tv-kanaler og streaming og udskifte dem, når det passer dig. Du kan også udskifte dine tv-kanaler løbende, hvis du opdager, at en kanal du ikke har pludselig viser præcis dét, du vil se.

Der er også lidt penge at spare med Bland Selv-pakken. Faktisk op til 61 % på dine streamingtjenester, fordi du kan samle det i ét abonnement.

Bland din helt egen tv-pakke hos YouSee her.

Start dagen i Hollywood

Stream American Woman på Viaplay

Vi starter med at tage en tur tilbage til 70'erne i den nye drama-komedie-serie American Woman, der er baseret på Kylie Richards opvækst i Hollywood. Yes, hende fra Real Housewives of Beverly Hills!

Alicia Silverstone (som du måske husker fra kultfilmen Clueless, 1995) spiller Bonnie, der lever livet som sexet Beverly Hills mor, indtil det hele pludselig ramler, og hun står alene med to børn. Og hvordan klarer man lige at det? Mena Suvari (som du måske husker fra American Pie!) spiller Bonnies veninde og der er lagt op til masser af drama, glamour, sex og underholdende historier om kvindefrigørelse og kønsroller anno 1970'ernes Hollywood.

Se America Woman med Viasat Film inkl. Viaplay, som du kan vælge med YouSee Bland Selv.

© Viasat Film / Viaplay

Tag en date med veninderne

Hold 20-års jubilæum med Sex And The City

Tænk, at det er 20 år siden, vi først mødte Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha i Sex And The City. Vildt! Måske har du set med fra starten – måske er du først hoppet på senere.

Spil serie-rouletten og hop tilfældigt ind i en sæson. For alle sæsoner er jo gode! Hvem ved, om du dumper lige ind i, at Carrie vil vinde Aidan tilbage, eller dér hvor Miranda lige har fundet ud af at hun er gravid med Steve, eller måske du kan rejse med Carrie og ’The Russian” en tur til Paris?

Du kan streame løs af alle sæsoner af Sex And The City på HBO Nordic, som du naturligvis kan få i tv-pakken med YouSee Bland Selv.

© HBO Nordic

Sig 'ja' til drømmekjolen

Zap videre til Say Yes To The Dress på Kanal 4

Nu skal vi lige tilbage på det ’gamle tv’, for det kan bestemt også noget at tune ind på en kanal, der allerede har udvalgt godbidder til dig. Hvis du ikke allerede kender Say Yes To The Dress, så skal du give det en chance. Helt seriøst, det er virkelig underholdende! Programmet foregår i butikken Kleinfelds i New York, der er verdens største brudekjole-butik. I hvert program følger vi forskellige brude, der jagter den perfekte kjole – og dét går ikke stille for sig. Der er masser af drama, kærlighed, flotte (og mindre flotte) kjoler, glade brude, sure brude = virkelig god underholdning.

Kanal 4 viser flere afsnit af Say Yes To The Dress hver søndag eftermiddag - få kanalen i din tv-pakke med YouSee Bland Selv.

© Kanal 4

Lækker datenight med SKAM-William

Stream "Han heter ikke William" på Viaplay

Savner du også SKAM? Det gør vi! Bare rolig – William is back! Næsten… i den nye serie ”Han heter ikke William” spiller Thomas Hayes sig selv i tiden efter Skam. Norges hjerteknuser tog verden med storm, og nu gør han alt for at blive i rampelyset. Men hvor slutter SKAM-William, og hvor begynder Thomas Hayes? Tænk "Klovn" – men med masser af muligheder for at sukke over Williams dybe, brune øjne (og det lidt for lange, men stadig cute pandehår).

Du kan se "Han heter ikke William" på Viaplay – som du kan vælge til i din tv-pakke med YouSee Bland Selv.

© Viasat Film / Viaplay

Forkæl dig selv

Så er der bare tilbage at læne sig godt tilbage i sofaen og nyde din helt egen seriesøndag - gerne med en god pose bland selv-slik! Hvis du ikke har adgang til de kanaler og streaming, du gerne vil se, så bland din egen tv-pakke med streaming med YouSee Bland Selv her.

God fornøjelse med din søndag på langs - du har fortjent det!