Den danske serie Kamikaze på HBO
Vi glæder os til at se dette cast i aktion! © Chr. Geisnæs, Kamikaze HBO

Humoristisk serie om rig og forældreløs teenager bliver den første danske HBO-serie

Glæd dig til at opleve Anders Matthesen i rollen som psykologen Psyko-Bo!

23. november 2020 af Henny Müller Dahl

Selvom der uden tvivl findes utrolig mange gode HBO-serier, er der faktisk endnu ingen danske serier blandt streamingtjenestens egenproduktioner. Men det bliver der omsider lavet om på, for optagelserne til den danske serie Kamikaze er netop færdige. 

Kamikaze er baseret på den norske forfatter Erlend Loes roman Muleum fra 2007, og serien instrueres af Kasper Munk, der blandt andet også har været instruktør på eventyrfilmen Vildheks og DR-serien Herrens Veje. 

Tag med rig og forældreløs teenager på genopdagelsesrejse

Kamikaze er en humoristisk dramaserie, der handler om den 18-årige pige Julie. På trods af sin fandenivoldske og charmerende personlighed kæmper hun en eksistentiel kamp, hvor hun forsøger at genfinde meningen med livet efter at have mistet begge sine forældre og bror i et flystyrt i Rwanda. 

Julie efterlades helt alene i et kæmpestort palæ med to dyre biler i garagen. Men selvom hun både har ungdom, skønhed og masser af penge spøger tabet af hendes familie altid i baggrunden. Derfor tager Julie ud på en turbulent genopdagelsesrejse, hvor hun rejser fra Danmark og til forskellige hjørner af verden. 

Nye og velkendte talenter indtager skærmen

Når Kamikaze forventes at ramme HBO i løbet af 2021, bliver det med både nye og velkendte talenter på skærmen. Den unge skuespillerinde Marie Reuther spiller rollen som hovedkarakteren Julie, mens Charlotte Munck, som vi kender fra serier som Anna Pihl, Krigen og Efterforskningen, spiller Julies mor. Og så får vi også lov til at opleve komiker og skuespiller Anders Matthesen i rollen som Julies psykolog, Psyko-Bo (det kan kun blive sjovt – vi griner allerede bare over navnet).

Kamikaze vil bestå af otte episoder, og selvom den præcise premieredato stadig er ukendt, er vi ret vilde med idéen om, at vi allerede nu kan begynde at glæde os til den første danske serie fra HBO Europe nogensinde. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.