Alexa og Brennan Love is blind
Alexa og Brennon Lemieux.© Netflix

Hvilke par fra Love is Blind er stadig gift?

To par fra første sæson er stadig sammen!

13. april 2023 af Rie Kirkebjerg

“I do!”.

Flere par endte med at sige ja til hinanden i kærlighedseksperimentet Love is Blind, men selvom det mest udfordrende umiddelbart burde være at date, blive forelsket, skændes og blive gift (!) på internationalt tv, venter en “helt almindelig” hverdag som par derhjemme. Uden et kæmpe filmhold på slæb. Så hvordan har de gifte par fra Love is Blind klaret det?

Flere af parrene fra de tidligere sæsoner kan stadig blære sig med, at de har mødt deres ægtefæller i et realityprogram, hvor de ikke kunne se hinanden, og vi har samlet parrene her. 

Hvem er stadig gift fra sæson 1 af Love is Blind?

I første sæson af Love is Blind mødte vi blandt andre Jessica Batten, Mark Cuevas, Giannina Gibelli og Damian Powers, men kun to par fra sæsonen er sammen i dag. 

Lauren og Cameron 

Lauren blev forelsket i Cameron, Cameron blev forelsket i Lauren – og vi blev smaskforelsket i dem begge!

Det søde par, der deltog i første sæson af Love is Blind og blev gift i 2018, er stadig sammen i dag. 

Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton. Love is Blind
Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton.© Netflix

Amber og Matthew

I boksene havde Barnett både kemi med Amber og Jessica, men Barnetts endelige valg faldt altså på Amber. (Selvom Jessica virkelig gjorde sit for at score den eftertragtede herre!).

At Barnett giftede sig med Amber i 2018 var vist det rigtige valg, for parret er stadig sammen i dag. 

Amber Pike og Matthew Barnett Love is Blind
Amber Pike og Matthew Barnett.© Netflix

Hvem er stadig sammen fra sæson 2 af Love is Blind?

Både parrene Danielle Ruhl og Nick Thompson og Iyanna McNeely og Jarrette Jones endte med at sige ja til hinanden i slutningen af denne sæson, men kærligheden varede ikke længe ved, og begge par blev skilt i 2022. 

Hvem er stadig gift fra sæson 3 af Love is Blind?

I denne sæson møder vi, udover de to par, der stadig er gift i dag, Zanab Jaffrey og Cole Barnett, Raven Ross og Sikiru Alagbada (SK) og Nancy Rodriguez og Bartise Bowden. Zanab sagde nej til Cole, Bartise sagde nej til Nancy, og SK afviste egentlig også Raven, men dette par datede efter programmet. Dog varede kærligheden ikke ved, og de gik fra hinanden i 2022. 

Alexa og Brennon

Glam-queen Alexa mødte søde Brennon i boksene, og lynhurtigt blev de forelskede i hinanden. Selvom de kommer fra vidt forskellige familier, giftede de sig i 2021 og lever i dag stadig livet sammen. 

Alexa Alfia og Brennon Lemieux Love is Blind
Alexa og Brennon Lemieux.© Netflix

Colleen og Matt 

Colleen og Matt skulle lige igennem lidt knas i forholdet efter Cole-og-Colleens-snak-i-poolen-episoden, men endte med at sige ja til hinanden ved alteret i 2021. I dag er parret stadig gift.

Colleen Reed og Matt Bolton Love is Blind
Colleen Reed og Matt Bolton.© Netflix

Hvem er stadig gift fra sæson 4 af Love is Blind?

Den nyeste sæson af Love is Blind er i fuld gang, og i morgen, fredag 14. april, bliver sæsonens sidste afsnit tilgængeligt på Netflix. Vi kan ikke vente med at se, om Tiffany Pennywell og Brett Brown, Micah Lussier og Paul Peden, Zack Goytowski og Bliss Poureetezadi og Chelsea Griffin og Kwame Appiah ender med at sige ja til hinanden ved alteret.

Endnu mere spændte er vi på The Live Reunion, hvor sæsonens singler og ægtefolk samles til en ærlig snak om, hvordan det sidenhen er gået dem. Vi forudser drama! 

Kilde: Netflix.com, Marieclaire.com, Camerons Instagram, Laurens Instagram, Ambers Instagram, Barnetts Instagram, Alexas Instagram, Brennons Instagram, Colleens Instagram, Matts Instagram