Kære Harry Potter-fan, nu kan dit største juleønske gå i opfyldelse

Hvor blæret vil det ikke være at svare ‘Hogwarts’, når folk spørger, hvor du skal holde jul?

5. oktober 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Du er virkelig, virkelig heldig, hvis du får dit største juleønske opfyldt allerede i oktober, men her har du chancen! Hogwarts indbyder nemlig alle muggles til julemiddag i den store spisesal, og måske er der endda også indendørs sne. 

(Julegaver er selvfølgelig et must til julemiddage, og vi foreslår, at du giver dine yndlings-muggles en af disse 21 magiske ting).

Julemiddagen foregår i Warner Bros' studier i London, og det er andet år i træk, at Hogwarts åbner dørene til en traditionel julemiddag, hvor der naturligvis er butterbeer på bordene. 

Lyder det som en drøm? Prisen for gildet er desværre også en smule svimlende. Du skal af med 240 pund (godt 2.000 kroner), hvis du vil fejre jul på Hogwarts, men mon ikke det er det hele værd?

Billetterne bliver sat til salg torsdag den 6. oktober klokken 11 dansk tid, og det er nok en god idé ikke at komme for sent, hvis du vil sikre dig en af de eftertragtede pladser til julemiddagen.

Hvis du ikke får fat i en invitation til Hogwarts, kan du glæde dig over, at der snart ikke er længe til den 17. november, hvor den nye Harry Potter-forløberfilm Fantastic Beasts and Where to Find Them får premiere.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her.