Gossip Girl | Serena, Chuck, Blair og Dan
© CBS Paramount Network

Kalder alle Chuck Bass-elskende damer: Gossip Girl vender (måske) tilbage som spillefilm

Klar på mere drama, intriger og håbløs kærlighed?

1. juni 2017 af Katrine Vendelbo

Vi har tilbragt utallige timer sammen med New York-klanen, og vores puls bankede løs, når vi lod os rive med af den hjerteknusende romance mellem Chuck og Blair eller et af de mange skænderier mellem Blair og Serena. Vi elsker dig stadig, Gossip Girl, og vi glemmer dig aldrig!

Og tænk nu, hvis vi kunne få lidt mere tid sammen med de velklædte, smukke og dramatiske mennesker fra Upper East Side? 

Noget tyder på, at Warner Bros. forsøger at få vores drømme til at gå i opfyldelse, for rygtet siger, at en Gossip Girl-film er på vej! 

Kom nu, Serena

Indtil nu lader det til, at Leighton Meester (Blair), Sebastian Stan (Carter Baizen), Chace Crawford (LÆKRE Nate) og Jessica Szohr (Vanessa) alle er klar på en film, og Ed Westwick (Chuck Bass) lader heller ikke til at være helt afvisende.

Så egentlig er det mest Blake Lively, som spiller den smukke Serena, der skal overtales til at være med på idéen. Nu har hun jo fået succes uden for Gossip Girl-universet, så kunne hun ikke gøre det som en slags tjeneste til alle os fans? Kom nu, Serena – vi har brug for dig!

Vi må nok væbne os lidt med tålmodighed, men vi håber inderligt, at rygtet taler sandt, og at en film er på vej. You know we love YOU, Gossip Girl. XOXO.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori