© Mørkeland Podcast

Kan du ikke få nok af krimi-podcasten Mørkeland? Nu kommer den som tv-serie

Vi er i hvert fald klar til endnu mere uhygge

24. september 2020 af Henny Müller Dahl

Er du (ligesom os) bare helt vild med både spænding og podcasts? Måske hører du allerede en masse forskellige krimi-podcasts? I så fald kender du sandsynligvis også allerede den populære, danske podcast Mørkeland, som har taget lyttere med storm gennem mere end to år. Og nu er der altså gode nyheder til alle os, der elsker den velkendte podcast. For Mørkeland kommer på tv! 

Et nyt og anderledes tv-format 

I den nye tv-serie, der har fået titlen Ind i Mørket, tager de to værter fra podcasten, Camilla og Kristine, os med på en mørk rejse gennem otte forfærdelige og uopklarede kriminalsager fra Danmark. 

Ind i Mørket vil komme til at foregå som en blanding af både tv og podcast, hvor værternes fortællinger vil blive ledsaget af tegninger, der skal være med til at sætte stemningen. Det lyder meget unikt i vores ører!

I serien dykker Mørkeland-værterne ned i sagerne sammen med journalist og efterforsker Sebastian Richelsen, som tidligere selv har lavet podcasts om seriemordere og som også har skrevet en bog om Amagermanden. 

Premieredato på plads

Den nye tv-serie lyder i hvert fald som enhver true crime-elskers drøm, og heldigvis skal vi ikke vente længe, før vi kan gå i gang med at sluge alle de spændende fortællinger gennem tv-skærmene. Ind i Mørket får nemlig premiere allerede 30. september, og den vil kunne streames på Dplay. 

Kilder: Dplay.dk, Berlingske.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.